Miért nem vesz magához az Isten, ha látja, hogy szenvedek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 22:05
11/21 A kérdező kommentje:
Nem, nekem már nincs tovább, mert nincs több ilyen, amilyen ő, és ha nem becsül meg, akkor senki. Hogyha nem lehetek vele, akkor inkább meghalok. Én őt szeretem! Nem tudok nélküle élni...
2012. ápr. 1. 23:04
12/21 anonim válasza:
azért nem vesz magához mert nem létezik. egyébként hasonló cipőben járok csak nekem van még talán egy kis esélyem nála. ha élni akarsz akkor tedd azt amit az első lánynál tettél hogy elfelejtsed (elvégre is túlélted nem?) ha meg nem akarsz akkor meg fölösleges ragozni.
14/21 A kérdező kommentje:
Áhhh, nagyon-nagyon sokat szenvedtem és iszonyatosan sok időnek tűnt. Nem akarok még 2,5 évig szenvedésben élni, nem bírnám ki. Szerintem pedig létezik Isten! Csak minden bizonnyal elfordult már, ő sem bírja ezt nézni, hogy milyenek lettek az emberek.
2012. ápr. 2. 08:58
15/21 anonim válasza:
Figyelj, olyan nincs, hogy valaki nélkül nem tudunk élni, hiszen mielőtt megismerted is éltél, valószínűleg viszonylag kellemesen. Ha addig normális életed volt nélküle, akkor utána is lehet. Ha őt nem lett volna "szerencséd" megismerni, akkor is élnél, nemde??
17/21 anonim válasza:
Isten az idők kezdetén szép volt és ragyogó viszont az idők végére rúttá és gonosszá válik.
18/21 anonim válasza:
Azért, mert mást szán neked, szebbet, jobbat, olyat, amit nem tudsz elképzelni. Vagy lehet, hogy mégis ő lesz az. A lányok szeretik próbára tenni a fiúkat. Lehet, hogy majd később megváltozik, és el tud fogadni.
19/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy megváltozna... Ráadásul nem is egy szakra járunk és így keveset is látom őt és nemsokára vizsgaidőszak utána pedig nyár, és én nem fogom kibírni ilyen sokáig nélküle.
2012. ápr. 2. 21:54
20/21 anonim válasza:
Azért nem, mert nem ő való neked. Tudom, ilyenkor nagyon rohadt válasz, hogy lesz majd jobb, később, erre mindig mindenki a "de nekem nem kell más, és nem máskor!" adja. Van egy ismerősöm, aki beleszeretett egy lányba, és ő is kosaratt kapott, ő is hívő, akkor még nagyon kiakadt ő is... Évek múlva kiderült, hogy a lány drogos lett, és szörnyű anya. Ez az ismerősöm hálát tudott adni Istennek. Én is rengeteget szenvedek, sokszor gondolkoztam már öngyilkosságon, de semmikép sem éri meg. Ez csak megerősít. Mondják, hogy minden okkal történik, szerintem inkább céllal. Bízz abban, hogy Isten gondoskodik Rólad, és van valahol egy lány, aki az lesz, akit neked szánt. És akit Ő szán neked, az nem lehet rossz. Ne a múlton rágódj, és jelenen rinyálj, hanem nézz a jövőre, bízz Istenben. Mindenféle félelem a hit hiánya. Meg fog ajándékozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!