Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Xanax azonnal kifejti a...

A Xanax azonnal kifejti a hatását, vagy több napnak, hétnek is el kell telnie, amíg javulni kezd az ember állapota?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
2012. ápr. 1. 18:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
a hatását pár órán belül kifejti, de a kedved nem lesz tőle jobb, max alszol egy jót.
2012. ápr. 1. 19:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem a jókedvvel,evéstől való félelemmel van a gond :/
2012. ápr. 1. 19:10
 3/17 anonim ***** válasza:
Fél óra alatt hat.
2012. ápr. 1. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
arra aztán fog használni.. félsz, hogy bánt az élelmiszer?
2012. ápr. 1. 19:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon.Fél éve nem tudok enni,mert rettegek,hogy megfulladok és itthagyom a szeretteimet.Már több gyógyszert is próbáltam,semmi nem használ.De mostmár éhen halok,beveszek egyet...
2012. ápr. 1. 20:08
 6/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A xanax 20 perc után kezd el hatni. Tartós hatása nincs. Viszont rá lehet szokni, akár a pálinkára. Talán a panaszoddal orvoshoz kellene elmenni. Más is lehet e mögött, mint a szeretteidért való aggódás. Gondoltál már arra, hogy a világon valahány élőlény étkezik, és egyik sem fullad meg tőle? Az agyaddal lehet valami deffektus...

2012. ápr. 1. 22:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen komoly a probléma, akkor ahhoz a xanax egyfelől kevés, másfelől nem is erre lett kitalálva. Szóval egy szakember felkeresése erősen ajánlott!
2012. ápr. 2. 00:27
 8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is!Voltam már orvosnál,nem egynél és nem egy alkalommal.Először Ataraxot,majd Spitomint kaptam,egyik sem használt.Ugyanezzel szenvedtem kb másfél éve,akkor kilenc hónapig tartott(bár akkor nem volt ennyire durva,hogy szinte semmit nem ettem-ittam,akkor azért próbálkoztam,enyhébb volt).Akkor az Atarax hozott helyre,mostmár az kevés.Tudom,hogy az agyammal van a baj és hogy mindenki eszik,annak a,,beteg"résznek viszont ezt nem tudom megmagyarázni :( Nem is szeretném ezt a xanaxot szedni,mert félek tőle és nem akarok rászokni,túl fiatal is vagyok még.Ráadásul a tegnapi után úgy elálmosodtam,hogy borzasztó,ellenben jobban nyelni nem tudtam.Most már kínunkban hipnózissal fogunk próbálkozni,mondják,az sokaknak használ...Jön a Húsvét is,a rengeteg étel,mostmár bármit kipróbálok,csak hasson :(
2012. ápr. 2. 20:28
 9/17 A kérdező kommentje:
Több,mint 24 kg-mal vagyok kevesebb,mint voltam.Igaz,régen kövér voltam,de egy 60 kg azért jó lenne.Most a 174 cm-hez vagyok 50 kg,elég gebének is nézek ki.Meg hát fenét érdekli már a kinézet,ha egyszer örökké éhezem :(
2012. ápr. 2. 20:30
 10/17 anonim válasza:
A xanax 3 óra múlva éri el a teljes hatását, mivel bevonatos, ezért 20 perc múlva elkezd lebomlani, és nem hirtelen nyom el, hanem folyamatosan felszívódva.
2012. ápr. 2. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!