Hogyan adhatok magamnak újra önbizalmat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám a következő:
Történt velem néhány éve, hogy megtámadtak az utcán, azóta megmaradt bennem ez a dolog, és elveszítettem teljesen a biztonságérzetemet. Sajnos érzelmileg nehezen dolgozom fel ezt az egészet. Ez mitől van? Ez az önbizalomhiány? Ha igen, akkor hogyan építhetem fel újra ezt a dolgot?
F/22
2012. márc. 29. 15:52
1/3 anonim válasza:
Inkább még mindig félsz, nem önbizalomhiányod van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem önbizalomhiányról van szó, hanem félelemről, ami akkor fog eltűnni, ha szembenézel vele! Ha nem megy egyedül, fordulj szakemberhez!
3/3 A kérdező kommentje:
igazatok van, még mindig félek, főleg olyankor mikor másokkal kell konfrontálódnom, mindig leblokkolok és nem merek semmit csinálni... ez miatt már sírni tudnék, mert annyira szégyenlem. hogy lehet egy ilyen félelemmel szembenézni, vagy egyáltalán miből eredhet ez?
2012. ápr. 2. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!