Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mihez kezdjek? (Bővebben lent)

Mihez kezdjek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok kérlek majd segítsetek,mert már tanácstalan vagyok,tudom,hogy hosszú,sajnálom!

Egészség: Asztmával születtem,immunrendszerem a nullával egyenlő,1 éve a mandulám is kijött,most is azzal vagyok beteg. Hormonbetegségem is van,de abból most kezdek kilábalni,de van olyan tünete,ami sosem fog elmúlni,refluxom van,lábaimban a csontok gyengék,egyszer el is törtem hat hétre gipszet kaptam,a folytonos alacsony vérnyomás miatt mindig rosszul vagyok,és még sorolhatnám,de ezt itt abbahagyom.

A suliban ötödik éven vagyok,de annyira megterhelt,hogy remegve az idegtől,járok már be,a sok hajtás,és egy osztálytárs is rám szállt.

Itthon betörtek,ellopták a gépemet és édesanyám ékszereit,én akkor nagyon összeomlottam,a földön térdelve zokogtam alig bírtam szólni édesanyámnak,aki a mai napig

hozzám vágja,hogy én tettem,ordibál velem,pedig semmi közöm hozzá.

Szerelmi életem mindig is maga volt a pokol,most van egy fél éves kapcsolatom,de az is a vége felé tart.

Egy ideje sajnos depressziós vagyok,de minden bajjal a kórházba kell járnom,ezzel már nem akartak. Gyerekkoromat kórházban töltöttem,eleinte úgy volt meg sem maradok,16 évesen öngyilkosságot követtem el a kórházban,de sikertelenül. Azóta is gyógyszereket kell szednem.

Édesapám alkoholista,anyám sosem szeretett,mindig is a bátyám volt az etalon,aki csellengett. Barátaim alig vannak,a párommal sem rózsás a helyzet,a suliban is rontottam,mindig csak sírok és sírok.

Egy ideje gondolkodom az öngyilkosságon,nem akarok gyógyszereket szedni,orvosokat látni,a sulitól rettegni,az itthoni életvitelt látni,semmi örömöm nincs már az életben,jobb lesz a világ nélkülem,már nem tudom mit tehetnék,hogy újra boldog lehessek :(

20L

Az édesanyám

2012. márc. 26. 10:35
 1/3 A kérdező kommentje:
a 20L alatti az édesanyám véletlenül került oda,ne figyeljétek,bocsi.
2012. márc. 26. 10:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Irtam privit.
2012. márc. 26. 11:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem írom,hogy"szegééénykém,jajdenagyonsajnállak",mert lehet,hogy ezt mástól is hallod,a sajnálattal meg amúgy sem segítenék rajtad.Az biztos,hogy nem jó körülmények között élsz,de ha hiszed,ha nem,nem vagy egyedül.Végülis mindenkinek "rossz".Csak van,akinek azért rossz,mert vízhólyag lett a sarkán a sok shoppingtól,amit apuci kártyáján vásárolt meg van,akinek olyan dolgok miatt rossz,amiről nem tehet.De gondolj csak bele!Igaz,említetted,hogy egyszer már próbálkoztál azzal,hogy kilépsz a játékból,de végső soron még mindig itt vagy!És ennek oka van!Megszülettél,tehát valami funkciót be kell töltened a világban,Mindannyian jelentéktelenek vagyunk,hiszem több milliárdan létezünk.De lehet,hogy akad valaki,akinek majd te jelented a világot! Én sem vagyok a legjobb helyzetben,épp ezért döntöttem el,hogy olyan szakmát választok,amivel könnyebbé tehetem mások életét.Próbálom majd megelőzni,hogy ha elkerülhető,ők ne szenvedésként éljék meg a mindennapokat.Javaslom,hogy próbálj meg iskolát váltani,de lehet,célszerűbb lenne magántanulóként folytatnod.A gyógyszerekről annyit,hogy sokkal többet érne,ha pszichoterápián vennél részt,mert míg ott meghallgatnak és tanácsot adnak,addig legyógyszerezbe minden ugyan olyan,csak te érzed tompábbnak a világot,a leszokásról nem is beszélve.A szeretnél beszélgetni,nyugodtan írj privátban,szívesen meghallgatlak!

Egy ex-gyógyszerfüggő

2012. márc. 26. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!