Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hány darab 0,5mg frontin...

Hány darab 0,5mg frontin beszedése kell, hogy valaki végleg "elaludjon"?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 17:50
1 2 3 4
 21/32 azvanhogy válasza:
17-es te nagyon depis lehetsz amúgy.... visszatérve: kötve hoszem, hogy valóban ilyenen törné a fejét :D ha bárkinek van egy inimális kis háttér tudása pszichológiából, vagy neurológiából, az pontosan tudja, hogy aki itt veri magát az komolytalan. ilyet az ember nem kérdez meg, csak egyszerűen bevesz bődületes mennyiséget. az a tuti. nem gondolja komolyan egyikőtök sem, ugye, hogy ez a gyerek meg akar válni az életétől....? az emberek annyira.... na mindegy... mint mondtam. rivotril :D ha figyelemre vágysz akkor meg énekelj a főtéren. vagy azért mert jó, vagy mert nagyon rossz, de mindenki figyelni fog rád ;)
2012. márc. 30. 15:12
 22/32 anonim válasza:
Azért az szégyen, hogy inkább tanácsot kap az illető, mint segítséget... Függetlenül attól, hogy a terve kamu, vagy valós, ez nem normális! Ez a mai valóság?
2012. márc. 31. 08:42
 23/32 A kérdező kommentje:
VOLTÁL MÁR ÉHES BAz.MEG!!!!!?
2012. ápr. 1. 17:24
 24/32 anonim ***** válasza:
Parancsolsz?
2012. ápr. 1. 21:34
 25/32 anonim válasza:
86%

Saját tapasztalatot tudok megosztani: 25 szem 0,25-öst vettem be. 30 perccel később megijedtem és jelentkeztem a kórházban. Már odafele, 15 perccel a bevétel után kissé szédültem. Kis testsúlyú is vagyok. Gyomormosást csináltak. Cudar, de kibírható. Utána napokig fájt a torkom. A gyomormosás után befektettek egy ágyba. Oda már alig találtam be. Észre se vettem, hogy EKG-t csináltak, csak a zárójelentésemen olvastam, hogy volt. Az infúzióból is csak azt, hogy ráfeküdtem a karomra és mondták, hogy borogassam, mert felpüffedt. Korán keltettek. Még ülve is elaludtam a kagylószéken, mikor vártam a pszichiátert. Majd elbeszélgettek velem és döntöttek, hogy bentfekvős kezelésre szorulok-e vagy csak néhány elbeszélgetésre egy pszichoterapeutával.

Ami még kellemetlen volt, hogy nem tudtam mit mondjak a kívülállóknak, akik csak azt tudták, hogy kórházban voltam másfél napot. Továbbá a család aggódása, akikkel nehéz volt megértetni a történteket. És persze megkaptam a szokásos megnyilvánulást. "Biztos csak figyelemfelkeltésből csináltam." Ez egy nagy hülyeség. Elkeseredés, jövőkép hiánya, kiúttalanság, pillanatnyi gyengeség, segítségkérés, meg nem értés. Szerintem többségében ez áll mögötte. Ha neked is, akkor érdemes inkább a kommunikáció más formájára ráfeküdni. Nekem is az segített.Változni, nyitni és erősödni kell. Erre az új ingerek és társaság a legjobb. Persze ezt magunknak kell megteremteni. Tudom nehéz, ha már azt hisszük, hogy minden ajtó bezárult, de lehetséges.

2013. máj. 22. 21:57
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

Az a helyzet, hogy a nyugtatókat, szorongásoldókat, antidepresszánsokat olyan embereknek írják ki, akiknél valószínűleg nagyobb az öngyilkosság esélye a normálisnál (mivelhogy depressziósak, vagy valami). Ebből következik, hogy olyan gyógyszert nem írnak ki nekik, amivel megölhetik magukat. Az olyan lenne, mintha egy töltött pisztolyt adnának a kezükbe.

Sokan próbálkoznak vele (már előttem is írták ezt) de nem nagyon sikerül senkinek.

2014. jan. 3. 22:53
 27/32 anonim válasza:

én 3 napja ettem meg egyszerre 10darab 0,5 mg-os frontint miután megittam 2 üveg bort huzóra . eléggé kifeküdtem tőle. fennakadtak a szemeim . nem sokon mult hogy elpatkoljak. miután elájultam sajnos be is vittek gyomormosásra. 2 napot voltam bent a pszichiátrián lekötözve. csak azért mert tudtak hozzátartozót értesíteni.

Remélem tudtam segíteni bajtársaimnak !!!!

2014. máj. 3. 21:20
 28/32 anonim válasza:

én most vettem be kb 10 db 0,5 frontint de csak azért mert 1 elég szar napom volt 2 én csak szeretek lazulni az ilyen depis embereknek akik csak halálon gondolkoznak azoknak csak annyit tudok mondani hogy ne foglalkozzanak a rossz dolgokkal szarják le jó magasról és kész egyszerűsítve élvezzék az életet és egyik fülön be a rossz dolog másikon ki mennyetek ismerkedjetek szerezzenek új barátokat meg stb... boccs ha rosszul fogalmazom csak most elég jól vagyok :D hozzá tenném én nem függő vagyok meg semmi ilyesmi de néha szerintem nem gáz az ilyesmi én így élvezem az életem! akinek ez nem tetszik azt lesz*rom

na píííííísszszsz :D :D

2017. szept. 4. 21:53
 29/32 Babesz9316 ***** válasza:

Én egyszer bevettem egy egész tégely 100-as 0.5-ös frontint. Kb. 2 éve nyáron. Én hülye blue curacao-t vettem hozzá, szóval nem kínyírt, hanem hajnalban felkeltem és süvítve hánytam mint egy nyúl.

Két napig viszont iszonyú kába voltam, fogalmam sem volt, hol vagyok, vizsga előtt álltam, és persze, hogy megbuktam, főleg, hogy egy óra késéssel érkeztem meg, mert elaludtam.

Egyébként a barátom hívott fel, hogy mi van velem, és a hangból érezte, hogy valami nincs rendben. Teljesen leamortizálódtam, de nem haltam meg. Arra emlékszem, hogy még a boltban is nagyon megnéztek, amikor megvettem a curacaot. Nagyon gondolkodott a fazon hogy kiadja-e. Igazából munkahelyi gondjaim voltak, és tényleg öngyilkos akartam lenni. Nem jött össze. De azért a bőröm nagyon szépen kisimult...

2019. ápr. 21. 21:12
 30/32 Csutkavagyok válasza:
52%

Frontin magaban semmi, csak mellekhatasok erosodnek...., viszont ha opiat szarmazaek pl tramadolor és egy jó adag sürgősségi vernyomas csökkentő pl tensiomin, nitromint spray amit rágni illetve a nyelv alá kell fújni, na ennek az együttes hatása esetleg ami hatásos mivel a frontin lassítja a légzést és az opiat is egy pohar itallal meg spekelve és nitromint spray -7-8 fújás amiből egyébként szükség esetén csak 160 feletti vernyomas esetén 1 fújást szabad alkalmazni.... Lassú légzés, vernyomas csökkenés, fulladás.... Es ha nem is találják meg a dobozokat hát agyalhatnak mitől is lehetett ez az együttes tünet kombo... Na de éljen mindenki 100 évig

😂

2019. dec. 30. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!