Hány darab 0,5mg frontin beszedése kell, hogy valaki végleg "elaludjon"?
Mikor értik már meg az emberek, hogy a Frontin szart sem ér, ha öngyilkosak akarnak lenni? Nagyon nagy mennyiségek sem okoznak halált. Több embert is ismerek, aki rengeteget bevett belőle, és orvosi segítség nélkül helyrejöttek pár nap alatt.
De mind1, próbálkozzatok csak ezzel, legalább nem lesz sikeres, és életben maradtok...:)
13-as Olvass mielőtt kötekedsz! a kérdező nem akar meghalni!
'A kérdező kommentje:
Nem én akarom beszedni,csak a mennyiség érdekelt.'
Ehh.. micsoda baromság ez az öngyilkosság dolog. Ne már. Ha én oda jutnék egyszer is az életben, hogy meg akarnék halni a saját kezemtől, inkább valami extrém dolgot csinálnék helyette ami amúgy is halálos lehet. Mittomén... Az összes extrémsportot kipróbálnám a legvadabb körülmények között. Vagy elindulnék gyalog innen a Himaláját megmászni. Vágy átúsznám valamelyik óceánt. :) Annyi lehetőség van a halálra. Legalább legyen stílusos, vagány. :)
Sosem értettem az öngyilkosokat. Hihetetlen nagy ez a világ millió dolgot lehet benne csinálni. Még őrültségeket is. Ha már úgyis mindegy, akkor nem jobb lenne mondjuk a Niagara vízesésen lemenni gumicsónakkal mint egy marék bogyó hatását várva a plafont nézni? :)
Szia!
Szerintem nagyon nagy hibát követsz el ha ilyesmin gondolkozol. Én is egyszer komolyan elhatároztam ezt, hála Istennek nem sikerült, mert Ő megmentett ettől a lépésemtől, utána megmutatta hogy mekkora visszafordíthatatlan hibát követtem volna el. Ráadásul az általam leküzdhetetlennek hitt problémából is kimentett.
Ne tegyél ilyet és ne is gondolkozz ilyesmin, ha mégis olyan nagy problémád lenne hogy komolyan ez foglalkoztat ez a dolog, kérj segítséget valakitől, de ne tegyél ilyet semmi képp sem. Ha gondolod küldj egy privát üzenetet.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!