Van itt pszichológus aki beszélgetne velem? Ha lehet inkább nők válaszoljanak.21/F
Tenném, de még nincs kivel.
Egy ember ajánlottam fel hogy írjak neki, de róla nem tudok semmit.
Van egy olyan érzésem, hogy képzett, praktizáló pszichológus nem fog jókedvében beszélgetni veled.
Pénz beszél..
"Tenném, de még nincs kivel.
Egy ember ajánlottam fel hogy írjak neki, de róla nem tudok semmit."
Én elég nagy ellentmondást érzek a szavaidban. Ez nem egy olyan oldal, ahol bárkiről is tudsz valamit. Kéred a segítséget, aztán visszautasítod? Ez tipikus negatív, önsajnáló viselkedés, az ilyen embereknek meg sajnos nem sokan keresik a társaságát. Ez egy ördögi kör, amiből valakinek ki kell hogy húzzon. 21 évesen életed fénykorát kellene élned, legalábbis a legeseménydúsabb részét, nem otthon őrlődni a problémáidon. Írtad hogy tudod hogyan működik az elme, azért kellene pszichológus, akkor azt is tudhatod, hogy egy ilyen lelki állapot mennyire megváltoztatja a gondolkodásodat. Mindenképpen szükséged van külső segítségre, de fontos hogy te is tegyél a "gyógyulásod" érdekében! A szavaidból azt veszem ki, hogy minden próbálkozásodat egyből feladod mert nem bírod a változásokat, pedig a mostani állapotodhoz képest szinte minden változás pozitív lenne.
Remélem nem vetted sértésnek a szavaimat. Őszintén sajnállak és remélem, hamarosan erőt veszel magadon, és kijössz ebből az állapotból! Írj nyugodtan a segítségre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!