Hogy oldottátok meg az önbizalomhiányt?
16 éves lány vagyok. Kis korom óta önbizalomhiányban szevedek amit nemtudok hogy megoldani..
Arcom kis korom óta tág erek miatt sokszor kipirosodik. Néha olykor órákig suliba utcán mindenhol legszívesseben elbújnék mivel úgy érzem mindenki azt nézi hogy milyen az arcom..
Karjaimon szintén az erek végett apró kiütéseim vannak amit csak 18 éves kromban lehet eltávolítani.. Szóval azért is sokat aggódom a kinézetem miatt.
Van pasim fiú lány barátaim akik mindíg azt mondják hogy szép i.. cuki meg ilyen vagyok de nemnagyon tudom nekik elhinni. Ha végigmegyek a folyosón úgy érzem álladóan mindenki engem figyel stb... Sminkelni szoktam magam attól kicsit jobban érzem magam de nemsokkal. Nemtudom mitcsináljak tanács?
van pasid és barátaid, MI KELL MÉG????????????????
teljesen normális vagy, ha gond lenne az arcoddal vagy az önbizalmaddal se pasid se barátaid nem lennének.
Ne aggódj ilyeneken, és ne törődj mások véleményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!