Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés
Pánikbeteg voltam évekig,de mondjuk,hogy elmúlt.Most olyan pánikérzésem szokott lenni,olyan mintha pánikrohamot "akarnék"kapni,de valahogy nem jön ki a roham.A fizikai tünetei elmúltak a pánikbetegségnek!De mentálisan is jól érzem magam,csak ez az igazi pánikérzés van rajtam sokszor.Akkor ez most mi?
2012. márc. 11. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Megtanultad kezelni a pánikbetegséged. Vannak kicsit feszültebb időszakok az életben és ettől jön elő ez az érzés. Tudom miről beszélsz, mert én is így vagyok ahogy te. Megelőzheted a betegséget.
2012. márc. 11. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogyan előzhetem meg?
2012. márc. 11. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom ismered-e a Brandenburg Géza gyógyult pánikbeteg oldalatit? Ha nem, akkor tanulmányozd. Az én tapasztalatom az, hogy ha kerülget a pánikérzés, akkor egy két hétig szedek nyugtatót. Nem tudom van-e neked? Vannak növényi alapúak is. El kell kezdened valamit napi szinten mozogni. Én a betegségem óta relaxálok is. Figyelni kell a helyes légzésre. El kell hessegetni a negatív gondolatokat. Én szedem a Neuroptimot is. Így tél végén akár vitaminhiány is lehet.
2012. márc. 11. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!