Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A biztos halál tudata a...

A biztos halál tudata a legszebb dolog az életemben. Van ezzel még így valaki?

Figyelt kérdés
Egy kalap sz*r az életem, de akármikor belegondolok, hogy egyszer úgyis vége lesz (lehetőleg mihamarabb), boldog leszek. Valaki érez hasonlóan?

2012. márc. 7. 14:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem a megfelelő szert szedted, vagy/és nem elég ideig, vagy/és nem hatásos adagban.

Az a helyzet, hogy _minden_ mentális betegséget közel normálisra lehet kezelni, é akkor a problémák-, feladatok lesznek.

Úgyse akarsz élni vazze, akkor legyél kísérleti nyúl, ahogy te látod, válts orvost, és nehogy pszichológushoz menj pszichiáter helyett! Tartsd be amit mond, szedd be amit ad. Neked úgyis mindegy nem? Azután meglátjuk. Írj ide egy hónap kezelés után, már ha nem haltál bele!:)))

Történni csak azzal történhet valami, aki él.

A nővéreddel is akkor történhet bármi jó,ha nem téged gyászol, baz! Hogy lenne pofád magára hagyni a testvéredet????!!!!

Amúgy meg nyugi, vársz pl. 40 évet és meghalsz. Ez tuti.

2012. márc. 12. 15:11
 22/24 anonim válasza:
A Legszebb halál a hazáért meghalni, nincs ennél dicsőbb és helyesebb dolog, hasznosabb is mint az öngyilkosság és a neved is fenn marad mit egy hős, számomra ez a végzet az utolsó töltényig, emberig harcolni.
2015. jan. 28. 17:59
 23/24 anonim ***** válasza:

Nahát, milyen régi kérdésekre is érkezik válasz!

Egyébként a 18-as válaszoló vagyok, utólag is bocs, elég hülyeségeket írtam 3 éve. Ma már nem neveznélek nyafogónak.

Egyébként mi újság veled? Javult a helyzet?

2015. jan. 28. 23:05
 24/24 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy mi történt azóta veled. Remélem nem lett öngyilkos..
2015. dec. 14. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!