Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A biztos halál tudata a...

A biztos halál tudata a legszebb dolog az életemben. Van ezzel még így valaki?

Figyelt kérdés
Egy kalap sz*r az életem, de akármikor belegondolok, hogy egyszer úgyis vége lesz (lehetőleg mihamarabb), boldog leszek. Valaki érez hasonlóan?

2012. márc. 7. 14:08
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a reinkarnációban, a halállal az összes probléma megoldódik.
2012. márc. 7. 16:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Amúgy mért tartod rossznak az életedet?
2012. márc. 7. 18:04
 13/24 A kérdező kommentje:
Sok minden miatt. Semmi nem jön össze akármibe belekezdek. Depresszió, szociális fóbia, szorongások. Gyűlölöm magam, a változtatáshoz viszont már nincs erőm. Barátnőm soha nem volt. Rengeteg súlyos hibát követtem el a múltban, és azokon rágom magam egész nap.
2012. márc. 7. 18:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Tudod, ezeken én is átestem. Öngyilkos is akartam lenni. De most itt vagyok, jobban érzem magam, mint valaha és tele vagyok pozitív gondolatokkal. :)
2012. márc. 7. 18:29
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem fogalmad sncs róla ,hogy milyen szerencsés vagy,hogy élsz!Ráadásul csupa olyan betegséged és problémád van amiket meg lehet oldani!Tudod te hogy hányan szeretnének a helyedben lenni?Mások úgy várják a halált,hogy bármit megtennének azért,hogy éljenek még akkor is,ha nem minden csupa cukorka és szín körülöttük!!!Gondolok itt a halálos betegekre!De tudod,ha neked valóban ennyit jelentene az élet,akkor már rég nem élnél!Nekem is van mentális betegségem,tele vagyok szorongással mégsem adná fel sose,mert az élet csodaszép,csak meg kell látni benne a jó!
2012. márc. 7. 20:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Jó neked, hogy ilyen optimista vagy. Tudom, hogy vannak sokan akik szarabb helyzetben vannak, de ez nem vigasztal. Csak azért élek még, mert a nővéremnek szüksége van rám, ha ő nem lesz nyugodt szívvel leszek öngyilkos. Tudom azt is, hogy talán ki tudnék mindenből gyógyulni, de akkor sem lenne már semmi a régi, se erőm, se kitartásom nincs mindehhez. Tényleg csak azt szeretném már, hogy vége legyen.
2012. márc. 7. 20:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Ha változni akarsz, tudsz változni. De nem is akarsz. Jobb ez az önsajnálkozós élet. Rendben, a te életed, a te döntésed. De akkor mit keresel itt tulajdonképpen, mire akarsz választ kapni?
2012. márc. 7. 22:45
 18/24 anonim ***** válasza:

Az önsajnálat könnyű. Változtatni nehéz. Tudom, hogy durván hangzik, de nem hatnak meg az ilyen nyafogó emberek.

Ha neked már úgyis minden mindegy, akkor legalább tegyél valami hasznosat. Pl. vállalj el olyan veszélyes munkát, amit más ember (aki félti az életét) nem vállal. Ha úgy vesszük, a halálfélelem teljes hiánya is ajándék, amit fel lehet használni sokféle módon. Persze, akkor már lehet, hogy az ember hasznosnak érzi magát, és rájön, hogy talán mégsem kellene lemondani mindenről...

2012. márc. 7. 23:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Jaja! Ez így van.

A problémáidat egy hatásos gyógyszer két hét alatt megoldja, vagy eszedbe juttatja a megoldást.

Pszichiáterhez juss el, adj maganak két hónapot, és meglátod akkor mi lesz.

Amúgy meg úgyis meghalsz, minek siettetni.

2012. márc. 9. 15:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Önsajnálat? Csak kíváncsi voltam, van e még ezzel így valaki, aztán csak válaszoltam a kérdésekre. Gyógyszerekkel már próbálkoztam, azon kívül, hogy rájuk szoktam semmi haszna nem volt. Valaki írta, hogy változtatni nehéz. Pontosan, és elegem van már a nehéz dolgokból. Lehet szánalmas, de ez van.
2012. márc. 9. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!