Mit dolgozhat egy Autista? F37
A Munkaügyi Központ tesztjén kiderült hogy enyhe, rejtőzködő autizmusom van, ezért volt olyan sok problámám az életben.
Felajánlották hogy mehetek 1 Klimaszerelő Tanfolyamra, 2 Hegesztő tanfolyamra, 3 vagy Alapfokú német nyelv tanfolyamra. Mivel kaphatok munkát? Ugyanis nincs pénzem csak tartozásom...
OFF: Ilyen teszteket csinálnak? Erről mesélj még!
/OFF
Nem írod milyen végzettséged van.
Nyilván nem erősséged a verbalitás, így a szolgáltató/kereskedelmi ágazatok nem sok jóval kecsegtetnek. Szóval az alapfokú némettel nem sokra mész, legfeljebb idénymunkára jó a Balatonnál, ennél magasabb szinteken már egy középfokot elvárnak.
Hegesztő? Klímaszerelő?
Nem reprezentatív felmérés, de magáért beszél.
Klímaszereléssel sokkal inkább egyéni vállalkozók foglalkoznak. Ha nincs pénzed egy vállalkozás indításához, ha eleve nem erősséged az önállóság, akkor kizárásos alapon marad a hegesztés.
Munkát meg úgy kaphatsz leginkább, ha piszkosul keresed. Tapasztalat nélkül, egy OKJ-s képzés után még mindig nem tűnik rózsásnak a jövő.
Sok sikert!
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de írnom kell.
A munkaügyi kp tesztjét ne vedd készpénznek!!! EGyáltalán nem biztos, hogy akárcsak rejtőzködő autizmusod van!! Az életben való sok problémát más is okozhatja, másnak is vannak sok gondjai. Én a helyedben utánajárnék a dolognak és egy pszichológussal vizsgáltatnám meg magam.
az én gyerekem is autista, és egyáltalán nem korlátolt érzelmileg. De ő is úgy beszél magyarul, mint a kérdező mondja magáról: mint aki nagyon szépen megtanulta a magyart külföldiként....sántít, fura...mint az egész lénye.
De 134-es iq-val majd remélhetőleg boldogul.
Én a klímaszerelést választanám. Igaz, idénymunka, de jó pénzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!