Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit ajánlatok, kihez forduljak?

Mit ajánlatok, kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Járok egy pszichológushoz, de az, hogy relaxálok és ilyenek, nem hiszem, hogy jó(2x voltam eddig). Nekem érzésem szerint határozott, az élethez szükséges segítség, támasz kell, felkészítés.Huszonéves fiú vagyok. Olyan tanácsadót képzelek el, aki nem kimondottan a problémával foglalkozik, hanem összességében ad egy bátorságot, határozottságot, felkészít, megtanít az életre.
2012. márc. 4. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit keresel olyan nem igazán van. Legalábbis nem idealizáltan!

A relaxáció lényege hogy nyugodt legyél és végig tudd gondolni mit akarsz TE! Bátorságot, magabiztosságot sem tud neked senki adni! Azt Neked kell magadban kialakítani! Hisz ha mástól várod akkor mindig csak akkor leszel bátor ha ő is ott van!

Másik hogy mindenki a saját tapasztalatai alapján fog tanácsot adni! Szüleim pl azt hogy soha ne vegyél fel hitelt :))

De lesz aki minden bajért mondjuk egy kisebbséget okolja vagy a politikusokat! Harmadik meg olyan tanácsot adna hogy ne bízz senkiben, könyökölj és fizess le mindenkit...

A relaxáció bár hasznos de önmagában nem sokat ér! Találkozz, barátkozz és ismerj meg sok embert! Majd észreveszed hogy mely emberi tulajdonságok tetszenek bennük és azokat magadban is kialakíthatod!

2012. márc. 4. 11:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Hogyan ne legyek csicska, akit mindenki lealáz?
2012. márc. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!