Hamar felkapom a vizet mindenen. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar és nagyon apró dolgokon fel tudom kapni a vizet. Nem vagyok türelmetlen és semmi más dolog nincsen kilátásba. Idegbeteg se vagyok. De ha valami nem tettszik legyen egy nekem nem tetsző beszólás vagy akár egy apró hiba a munkámba vagy magánéletembe. Rögtön ideges leszek és szét tudnák verni bármit:/ Alapból végül is nyugodt természet vagyok csak heti 4-5 alkalommal előjönnek az ilyen "rohamaim"... Szerintetek mit tegyek?2012. márc. 2. 15:45
1/6 anonim válasza:
keress fel szakembert. ez nem épp normális. bármi kiválthatja.
2/6 A kérdező kommentje:
Volt több alaklom is ami előidézhette. Családtag elvesztése. Nem rég meg egy szerelem ért véget. De miközben teljes nyugalomban voltam akkor is volt párszor igaz ritkábban de volt.:/
Szakemberhez nem naon akarok fordulni. Mert érzem magam annyira erősnek lelkileg is és szellemileg is h. le tudom küzdeni.:$
2012. márc. 2. 15:54
4/6 anonim válasza:
akkor ez pszichés.elnyomsz magadban sokmindent és ilyen idöszakokban elötör. te is le tudod gyözni igen.de nem szégyen szakemberhez menni. és most nem orvosra gondolok, azok nem szakemberek.... alternativ megoldásokra.
ha mást nem akkor vegyél remotiv extrát arrol sok jot mondanak.
5/6 A kérdező kommentje:
Orvoshoz semmiképp nem akarok menni:S De az sem segít ha kibeszélem magamból ugyan az van minden alkalommal:/
2012. márc. 2. 16:25
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig lenne alkalmam kiadni magamból mert sportolok (küzdősport) de valahogy az sem segit:/
2012. márc. 2. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!