Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy cikkből vett idézet. Mit tegyek ha ez történik velem? Már komolyan semmi se jó, mindenen felkapom a vizet. Mit tegyek?
Ne haragudj, ma melóztam, ráadásul konferencia is volt, aztán a munkatársamnak segítettem, szóval bocs, de rohadtul fáradt vagyok az egészet elolvasni.
De úgy érzem, az a gond, hogy mindenen kiakadsz, és ez a kapcsolatotokat veszélyezteti. Nos, régebben ez nem volt így? Nincs valami konkrét dolog, ami után a helyzet ilyenre fordult?
Lehet, hogy az érzéseitek változtak meg egymás iránt, ahogy mondani szokták, felszállt a rózsaszín köd, lehet, hogy Te érzel másként iránta, de lehet, hogy ezzel ő is így van, és ezért ő is másképp viselkedik. Elértétek azt a pillanatot, amikor már nincs az az elvakító lángolás, és meglátjátok egymás hibáit.
De lehet, hogy valami más okok bújkálnak a háttérben, nem feltétlenül a kapcsolatotokkal összefüggésben. Jókora adag stressz, mentális kimerülés is okozhat eféle viselkedés-torzulásokat.
Hogy pontosabb választ lehessen adni, ahhoz kevés, amit tudok.
köszi h írtál:)
annyi a probléma,h stresszelünk,mindkettőnknél vannak családi problémák,és ez azért megkeseríti a mindennapokat...és egyébként érzem h valamennyire igazam van,csak mindig magambafolytom elsőre a dolgokat,aztán kitör belőlem..nem akarok hisztis lenni,de mégis úgy alakul végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!