Pár hét múlva fogok szülni és tiszta idegbajos vagyok, mindenen sírok, felkapom a vizet vagy emésztem magam. Mit lehetne tenni?
Én úgy érzem semmit! (most megkövezhet bárki).
2 hét múlva szülök, mindentől képes vagyok kiakadni, sírni, aztán megnyugszok (legalábbis azt hiszem), de valami más ismét felhúz...
Nehéz.
Biztos, hogy a hormonok, a bizonytalanság, hogy nem tudod mikor és mi fog történni, ...váltják ki.
Én azzal nyugtatom magam, 2 de max. 4 hét múlva vége. Remélem után már nem lesz ilyen.
Nem tudok Neked érdemben tanácsot adni, csak annyit, hogy probáld máshogy nézni a dolgokat a baba miatt.
Mondom én, akinek már nem megy:(
Könnyű szülést kívánok
Na de jo nektek,h csak a vegen vagytok igy,En szinte az egesz idaig ilyen hisztis idegbajos voltam/vagyok/,es tudom,h elviselhetetlen lettem,de nem tudok mit tenni ellene.Es persze a napi sirasok is megvannak mint nalad.
Szerintem ha mar beismerjuk fel siker,aztan En nagyon remelem,h ha meglesz a baba akkor rende jon ez,mert komolyan nem ertem,h a parom h bir elviselni,mert nagyon gaz vagyok.
Nagyon konnyu szulest kivanok.
21 hetes kismama
Én 29 hetes vagyok, de jó pár hete én is ilyen vagyok. Bármi apróság miatt képes vagyok sírni. Remélem, hogy elmúlik, ha megszületik a baba.
Kitartást és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!