Nem álmodok eleget, mit csináljak?
Figyelt kérdés
az utóbbi egy évben kb. 2 kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor álmodtam, pedig régebben volt olyan, hogy majdnem minden nap láttam álmot éjjel. lehet, hogy ez furcsán fog hangzani, de én imádom álmodni, jót és rosszat egyaránt, és nagyon hiányzik az álmodás. nincs valami módszer, ami ezt elősegítené?2012. márc. 1. 23:53
1/1 anonim válasza:
Ha rendesen végigalszod az éjszakákat akkor biztos hogy álmodsz csak nem emlékszel rá. Ez akkor szokott lenni ha túl sok idő telik el az utolsó álom és az utána való ébredés között. Minél később ébredsz fel az álom után annál kevésbé emlékszel arra hogy mit álmodtál (ugyanez fordítva is igaz: ha pl. egy álom kellős közepén keltenek fel téged akkor meglepően jól emlékszel még a kisebb részletekre is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!