Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ezzel a szexuális...

Mit tegyek ezzel a szexuális problémámmal?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, ezt a kérdést hova kellene írni, mert bonyolult..

18/L vagyok és szűz, van egy barátom akivel le tudnék feküdni, tervezzük, de van egy nagyon nagy problémám...A múltkor odatette a kezemet a farkához...és én nagyon megundorodtam az érzéstől. :S még oda sem mertem nézni basszus :(

Nem tudom, ha már ennyitől elborzadok, hogy lesz normális szexuális életem. Lassan 19 éves leszek és elvileg teljesen érettnek kellene lennem rá... Nem vagyok csúnya, sem kövér ráadásul.

Viszont a szexet meg nagyon kívánom. Lehet, hogy ha elveszítem, kedvet kapok minden dologra? De mégis így hogyan veszítsem el? Gondolkoztam azon, hogy iszok előtte alkoholt és úgy...

Mi tegyek? :(

2012. febr. 26. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet hogy a lányokat szereted
2012. febr. 26. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy még kész a szexualitásra, ennyi. Ha a barátod nem fogja fel, akkor egy bunkó paraszt. Szerintem ne erőltesd csak őmiatta ha neked nem jó.
2012. febr. 26. 12:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkoztam egyébként, de nekem azt mondták, hogy feküdjek le egy pasival, mielőtt eldöntöm, kihez vonzódom.
2012. febr. 26. 12:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Lefeküdni úgy, h nem is akarod szerintem ribancság, de te tudod.
2012. febr. 26. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez miért lenne ribancság? Az a ribanc, aki minden jöttmenttel lefekszik pénzért. Nekem ez egy nagyon nagy problémám, de megoldom majd valahogy..leiszom magam azt kész. elegem van már ebből az egész bénázásomból..
2012. febr. 26. 13:00
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és köszi az eddigi segítőkész kommenteket..
2012. febr. 26. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem először azt kellene feltérképezned, hogy mi okozza az undorodást. könnyen meglehet, hogy tényleg a lányokhoz vonzódsz. nem éreztél még lány közelében szexuális vágyat? először ezt kellene tisztázni szerintem. aztán, hogy nemcsak ennél a fiúnál jelentkezik-e ez a probléma. lehet hogy tudat alatt (vagy éppen magadnak bevallottan) nem tudsz teljesen felszabadulni mellette. végsősoron pedig tarts egy kis önvizsgálatot, hogy mióta érzed ezt az undort, hogy minden szexuális jellegű dolog riaszt, történt-e veled valami olyasmi ami erre okot ad (vallásosság, nevelés, valamilyen trauma szexuális téren). nem vagyok pszichológus, de szerintem az csak ront a helyzeten, ha olyan valakivel és akkor fekszel le, amikor nem kívánod, csak még több komplexusod lesz utána. derítsd ki először, mi zavar. remélem megoldódik minden :)
2012. febr. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!