Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen személyiségzavar az,...

Milyen személyiségzavar az, amikor valaki csak hazudozva és manipulálva tud magának szexuális partnert találni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
nem kell mindjárt rohamkocsit hívni, csak férfi vagy te is. -_-
2010. dec. 4. 19:19
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Lehet, hogy velem van a baj, de nem értem a kérdést....
2010. dec. 4. 19:30
 3/16 A kérdező kommentje:
férfiak közt gyakoribb, mit nőknél, de az orvosi kifejezése érdekelne.
2010. dec. 4. 19:36
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Ilyen személyiségzavar kategória nincsen. Leginkább az antiszociális szem. zavarhoz illik ez a tünet.
2010. dec. 4. 19:40
 5/16 anonim válasza:
78%

Szia!

Szerinte m ez csak rossz szokás,de lehet,hogy önértékelesed kicsi.De ez csak egy gondolat részemröl.

2010. dec. 5. 11:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális partner kereséséhez nem kell őszinteség, a nagy többség rengeteg mindent beígér a nőknek, hogy megkaphassa egy éjszakára. Kivétel, ha a nő is benne van, hogy csak egy éjszakáról szól. Ez nem betegség, akkor lenne az, ha tartós kapcsolatban is hazudoznál és manipulálnál, akkor szociopata (antiszociális) lennél, sajnos volt ilyen barátom, tudom milyen.
2010. dec. 5. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, a szociopaták jellemzője, hogy a hazudozás és manipulálás természetes természetes viselkedés, ők biztos nem tennének fel ilyen kérdést.

Szóval becsapod a nőket, hogy ágyba bújjanak veled? pedig biztos találnál olyat, aki direkt az ilyen kalandokat keresi.

Velem is megpróbálkoztak párszor, mindenfélét beígértek, még azt is, hogy feleségül vesz..... De sose mentem bele, hogy első éjszaka lefeküdjek akárkivel is. Nem szép dolog becsapni a naív és buta lányokat, bár ha ennyi eszük van, talán megérdemlik.

2010. dec. 5. 14:45
 8/16 A kérdező kommentje:

naív és buta embert se használ ki mindenki, csak akinek torzult a személyisége.

okos embereket is átvágnak az ilyenek, főleg azokat akik lelkileg nincsenek rendben.

2010. dec. 5. 16:04
 9/16 A kérdező kommentje:
akik idős, jóhiszemű aranyos idős emberektől csalják ki a pénzüket, azok az emberek is ugyanilyenek, szerintem ott sem az idős ember a hibás
2010. dec. 5. 18:42
 10/16 anonim válasza:
57%
Őrült, önbizalomhiányban szenvedő, primitív, szánalmas, kicsinyes, gyerekes, stb... kell még?
2010. dec. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!