S. O. S! Mit csináljak ezzel? Lehet ezt kezelni valahogy? Nagyon kellemetlen.
Figyelt kérdés
Ha mondanak valami rossz hírt vagy valaki felháborodik valamin akkor elmosolyodok (természetesen zavaromban). De ez nagyon rossz sokan félreértik :( Hogy tehetnék ellene valamit? Ez valahogy jön magától :S2012. febr. 21. 20:23
2/4 anonim válasza:
Én hasonló cipőben jártam gyerek- és kamaszkoromban, azóta szerencsére elmúlt. Szerintem próbálj ilyenkor másfelé nézni, elterelni a gondolataidat, vagy ha másképp nem megy, és nagyon kellemetlenül érzed miatta magad, inkább grimaszolj, úgy talán kevésbé feltűnő. Használhatóbb választ sajnos én sem tudok. Kitartást...
3/4 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül,én jártam már úgy hogy az orrom előtt halt meg valaki,mikor segítettem a mentősöknek,a doki arcára pillantva kis híján elröhögtem magam,nagyon durván meg kellett erőltetnem magam,hogy ne törjön elő belőlem a nevetés. Elég morbid. Van ugyan a lelkemnek egy sötét oldala,de soha nem bántanék senkit,és nem is ketrecben neveltek...ez csak úgy jön.gyakorolj önkontrollt,vagy az adott szituban erőltess be oda nem illő gondolatot ami eltereli a figyelmed. Működik/működhet.
4/4 anonim válasza:
Kár, hogy kiskoromban nem figyeltem oda jobban a dolgokra, mert olvastam erről is... Pontosabban arról, hogy ez miért is történik, mi megy végbe ilyenkor az agyban.
Elég sok embernél előfordul, nem vagy ezzel egyedül.
Én a helyedben ha nagyon ne tudnék uralkodni magamon simán kimondanám nevetés közben, hogy "elnézést kérek, sajnálom, de így reagálok a stresszre". Esetleg nézz utána mi okozza az agyban és azt is elmagyarázhatod nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!