Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » S. O. S! Mit csináljak ezzel?...

S. O. S! Mit csináljak ezzel? Lehet ezt kezelni valahogy? Nagyon kellemetlen.

Figyelt kérdés
Ha mondanak valami rossz hírt vagy valaki felháborodik valamin akkor elmosolyodok (természetesen zavaromban). De ez nagyon rossz sokan félreértik :( Hogy tehetnék ellene valamit? Ez valahogy jön magától :S

2012. febr. 21. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Tedd a szád elé a kezed.
2012. febr. 21. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hasonló cipőben jártam gyerek- és kamaszkoromban, azóta szerencsére elmúlt. Szerintem próbálj ilyenkor másfelé nézni, elterelni a gondolataidat, vagy ha másképp nem megy, és nagyon kellemetlenül érzed miatta magad, inkább grimaszolj, úgy talán kevésbé feltűnő. Használhatóbb választ sajnos én sem tudok. Kitartást...
2012. febr. 21. 21:12
 3/4 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül,én jártam már úgy hogy az orrom előtt halt meg valaki,mikor segítettem a mentősöknek,a doki arcára pillantva kis híján elröhögtem magam,nagyon durván meg kellett erőltetnem magam,hogy ne törjön elő belőlem a nevetés. Elég morbid. Van ugyan a lelkemnek egy sötét oldala,de soha nem bántanék senkit,és nem is ketrecben neveltek...ez csak úgy jön.gyakorolj önkontrollt,vagy az adott szituban erőltess be oda nem illő gondolatot ami eltereli a figyelmed. Működik/működhet.
2012. febr. 21. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Kár, hogy kiskoromban nem figyeltem oda jobban a dolgokra, mert olvastam erről is... Pontosabban arról, hogy ez miért is történik, mi megy végbe ilyenkor az agyban.

Elég sok embernél előfordul, nem vagy ezzel egyedül.

Én a helyedben ha nagyon ne tudnék uralkodni magamon simán kimondanám nevetés közben, hogy "elnézést kérek, sajnálom, de így reagálok a stresszre". Esetleg nézz utána mi okozza az agyban és azt is elmagyarázhatod nekik.

2012. febr. 23. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!