Olvasta valaki Csernus I. - A nő c. könyvét? Milyen hatással volt rátok?
Az az "osszevisszasag" meg "befejezetlenseg" az szandekosan van ugy. Mert mivel az embert szembeallitja onmagaval, az ember kell megkuzdjon onmagaval. Ha mindent a szankba ragna, az emberek elolvassak, majd elfelejtik.
A konyveinek lenyege Tudatositani a bennunk levo erzeseket, erzelmeket. Ha mindent csak olvasol olvasol mig bele nem alszol, sosem fogsz eberen elgondolkozni azon h mi is tortenik benned ergo nincs tudatosulas.
Toltsetek le, nezzetek meg a Mesterkurzusait, ott bovebben beszel mindenrol es csak a konyveiben van a tragar szoveg, azt is azert h felebressze az embereket h ideje valtoztatni.( talan nem a legjobb modszer.. de latom mindneki felfigyel, szoval az eberseg hatasat megteszi)
Nagyon, nagyon hasznosnak velem a konyveit! :)
Majdnem 1 év telt el, mióta végigolvastam ezt a könyvet. Megváltozott az életem, a felismerések sorozata kellemetlen, fájdalmas folyamatot indított el bennem. Az eredménye pedig; kiléptem a nem működő, 4 éves kapcsolatomból, beiratkoztam egy iskolába... Nem bántam meg!
Kívánok tudatosabb, értelmesebb életet minden embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!