Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Merjek bevenni a frontin...

Merjek bevenni a frontin 0,25-ből? Milyen hatása lesz, nem szeretném ha nagyon kiütne?!

Figyelt kérdés
Az orvosom írta fel,szorongásos,depresszív tüneteimre,és hogy tudjak aludni. Tegnap kaptam,de még este sem mertem bevenni belőle,mert egész nap egyedül vagyok a 2éves kislányommal,és nem tudom hogy hatna rám! Félek hogy nagyon elalszom!

2012. febr. 17. 14:36
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Néha felet szedek úgy érzem hasznàl de màsfél óràja jobban ràm jött .Bevettem egy egészet, de utàna is remegtem (nem frontintól) telefonon segítséget kértem a mentőktől azt mondtàk vegyek be mégegyet mert ez gyenge a 0, 25 .most jobb de kicsit fura a fejem màst nem érzek.
2014. ápr. 30. 00:02
 22/23 anonim ***** válasza:
51%

Nyugodtan belehet venni, ennyitől semmi baj nem lesz, ha orvos írta fel akkor pedig főleg.

0,25 mg egyáltalán nem üt ki.

14:45-kor vettem be egy 0,25 mg-s frontint tesztelésre.

(Egészséges vagyok, semmi bajom, az orvos nem írta fel, 20/F).

Délelőtt ittam 2 kávét, most meg egy 0,25 dl-es bombát (14:45-15:00).

15:00

Még semmit sem érzek: se fáradtság, se álmosság, se plusz jókedv.

15:20

Nagyon kicsi bódultság, semmi érdekes.

15:45

Nagyon kis mértékben le vagyok lassulva, de ez semmit se befolyásol.

A továbbiakban gondolom nem leszek rosszabbul.

Összességében elmondhatom, hogy semmi hatással nem volt rám, ha napi 3x1-et kéne szedni, akkor az szinten tartaná a nyugalmat. Az 1 mg gondolom jobban kiüti az embert.

2014. jún. 23. 15:50
 23/23 anonim válasza:
Mindenkinél más nálam semmit nem.ér.
2015. okt. 16. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!