Merjek bevenni a frontin 0,25-ből? Milyen hatása lesz, nem szeretném ha nagyon kiütne?!
Most akkor gyenge vagy erős a frontin??? Próbáltam már hemós bogyókat(Valeriana,sedatif pc,és még egyebeket),de semmit nem ért. Ahogy a teák sem.
De muszáj hogy valami segítsen,nagyon rossz passzban vagyok! A dokim nem rögtön írta fel,először voltam mindenféle kivizsgáláson! Legutóbb hasi uh-n,mert folyton hasmenésem van. Kiderült hogy szervi bajom nincs,kizárásos alapon az idegtől van.
Ha nem lenne a kislányom,gondolkodás nélkül bevenném,de így tartok tőle!
Mennyit vegyek be?
Nos ez amit itt összehordanak egyesek, baromság.
Ha nem tudod magad lenyugtatni, gyógyszeresen kell feldobni magad. Ez nem jó megoldás, de bizonyos helyzetekben elviselhetővé teszi az elviselhetetlen napokat. Fontos tudni, hogy hosszú távú megoldást ne várj tőlük. Ahhoz rendbe kell tenni az életedet.
A gyógynövények, homeopátia pont annyit segítenek, amennyit el tudsz érni egy pohár vízzel, ha erősen hiszed, hogy az jó lesz.
Amelyekben tényleg van hatóanyag, azt már sokkal pontosabb adagolásban kiadták gyógyszerben is. Sötét idióták.
0,25 Frontintól nem kell félni, akár többet is be lehet venni, de nem tudom, mennyire bölcs dolog egy kisgyerek mellett. Alváshoz, az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!