Miért érzem azt hogy nem ebbe a világban kéne élnem?
Régebben kiskoromban sokat néztem Anime-ket.
Most egy ideje újra rákaptam.
Ahogy nézem most már kezdem úgy érezni hogy inkább az Anime világába kéne élnem.
valószínűleg nem, de ez normális?
Vagy már kezdek megbolondulni?
hát kitudja:)
ettől függetlenül rosszul érzem magam
"Miért érzem azt hogy nem ebbe a világban kéne élnem?"
A világ nem ideális hely, sokan elvágyódnak belőle.
Ugyanakkor a világ változatos hely, kompromisszumos megoldásként célirányos kereséssel megtalálható benne az, ami a leginkább kielégít, illetve te is változtathatsz rajta legalább helyi szinten.
"Vagy már kezdek megbolondulni?"
Nem, mindenkivel előfordul, hogy elvágyódik egy idillien felfogott múltba vagy egy mesevilágba.
Az egyetlen probléma ezzel az, ha az álmodozás túlságosan kizárja a valóságos életet. A valóság ugyanis rendszerint többet nyújt, mint amit az elvágyódók feltételeznek róla, de ezt nem tudják meg, ha nem fordítanak kellő figyelmet rá.
Nem vagy egyedül, én is így voltam vele (az ismételt animézéssel és az érzéssel is egyaránt). Ami nekem segített, azok a fanfictionok. Olvasni kezdtem őket és sokkal jobban éreztem magam. Átéltem a szereplők cselekvéseit és érzelmeit.
A monoton, unalmas napokat meguntam, ezért olvastam. Most újabban én is írok fictionokat, ahol egy saját AU-t (alternatív univerzum)vagy bármilyen közeget ,,hozhatok létre". Ajánlom neked is! ;)
www.anime-fanfiction.animehq.hu
Itt választhatsz kategóriát (anime/más) és azon belüli fajokat (Naruto, Bleach, Death Note stb./ együttesek, filmek) és tehetsz is fel saját írásokat. Az olvasáshoz nem kell regisztrálni.
Jó olvasást és álmodozást!
/- Aki ezért a válaszomért elkezdene oltogatni... akk szopjá' rizst! Mindenki azt csinál amit akar. Ha Ő ,,anime világban él"? Hát szarjad már le! Semmi közünk hozzá. Csináljon mindenki azt amihez kedve van - persze mértékkel (nem a gyilkolászásról meg bankfosztogatásokról beszélek, mint hobby x) Ömm... asszem ennyi ^^' -/
Szerintem írnod kéne. Novellákat, könyveket, vagy fanfictionöket.
Egy időben én is éreztem így, csak nem anime hatására, és elkezdtem írni, meg sokszor csak a fejemben lefuttatok történeteket, és bevált. Azóta különválasztom a valóságot, és az "álomvilágaimat", ahogy a szüleim mondják:), és így mindkettőben otthon érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!