Eddig mennyi mg Xanax volt a legtöbb amit egy nap alatt bevettél?
Szerintem inkább ne kísérletezz, nehogy a végén a híradó fő témája Te legyél, mint "valószínűleg túladagolta magát, az okát még nem tudják, a boncolás után derül ki, mennyi gyógyszert vett be"...
Inkább beszélgess valakivel, kérj segítséget ha ennyire súlyos a helyzet.
reggel 0,5 délben 1 este 2mg
De ez egyénfüggő!!!nem szabad egyből nagy adagot, mert túl lehet adagolni
Szerintem nagyon könnyű rászokni, és nehéz leszokni róla
Ha most kezded szedni a 0,25-ös fele is elég
Ha pedig le akarsz róla szokni, akkor egy hétig 3/4-et utána egy hétig felet, utána negyedet, nyolcadot stb
CSAK FOKOZATOSAN!!!
És hidd el, a xanax nem oldja meg a problémát. Derítsd ki az okát, mitől van a félelem, stressz, idegesség, szüntesd meg az okot, meglátod a xanax sem kell majd
Én napi 4-et szedtem a 0,25-ösből, és úgy hagytam abba, hogy 2 napig nem vettem be a reggelit és délit, és az esti kettőből is csak 1-et. A harmadik napon már egyáltalán.
1 hétig voltak elvonási tünetek (előtte 2-3 hónapid szedtem amúgy), de aztán elmúltak.
De vigyázni kell, mert könnyű ez alatt az e 1 hét alatt újra hozzányúlni, mert sokszor érzed, hogy hiányzik.
De nem lett semmi bajom.
Doki nélkül ne szedd, és a leszokási adagolást is bízd rá.
Én a saját fejem után mentem, de azért nem ez a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!