Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Eddig mennyi mg Xanax volt a...

Eddig mennyi mg Xanax volt a legtöbb amit egy nap alatt bevettél?

Figyelt kérdés

2012. febr. 13. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
3×1mg. Akkor kellett de nagyon.
2012. febr. 13. 09:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ne kísérletezz, nehogy a végén a híradó fő témája Te legyél, mint "valószínűleg túladagolta magát, az okát még nem tudják, a boncolás után derül ki, mennyi gyógyszert vett be"...

Inkább beszélgess valakivel, kérj segítséget ha ennyire súlyos a helyzet.

2012. febr. 13. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy fő hír volnék azért. Persze nem akarom semmiképp kinyírni magam.
2012. febr. 13. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Neked nem hiszem , hogy annyi emléket állítanának mint Whitney Houston - nak.
2012. febr. 13. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:

reggel 0,5 délben 1 este 2mg

De ez egyénfüggő!!!nem szabad egyből nagy adagot, mert túl lehet adagolni

Szerintem nagyon könnyű rászokni, és nehéz leszokni róla

Ha most kezded szedni a 0,25-ös fele is elég

Ha pedig le akarsz róla szokni, akkor egy hétig 3/4-et utána egy hétig felet, utána negyedet, nyolcadot stb

CSAK FOKOZATOSAN!!!

És hidd el, a xanax nem oldja meg a problémát. Derítsd ki az okát, mitől van a félelem, stressz, idegesség, szüntesd meg az okot, meglátod a xanax sem kell majd

2012. febr. 13. 12:02
 6/7 anonim válasza:

Én napi 4-et szedtem a 0,25-ösből, és úgy hagytam abba, hogy 2 napig nem vettem be a reggelit és délit, és az esti kettőből is csak 1-et. A harmadik napon már egyáltalán.

1 hétig voltak elvonási tünetek (előtte 2-3 hónapid szedtem amúgy), de aztán elmúltak.

De vigyázni kell, mert könnyű ez alatt az e 1 hét alatt újra hozzányúlni, mert sokszor érzed, hogy hiányzik.

De nem lett semmi bajom.

Doki nélkül ne szedd, és a leszokási adagolást is bízd rá.

Én a saját fejem után mentem, de azért nem ez a jó.

2012. febr. 14. 10:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor mentem volt barátnőmhöz ! Anyira ideges voltam hogy 2 óra allat be kellet vennem 15X 0.5-őt!
2012. szept. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!