Valaki felvágja az erét, mennyi idő még elvérzik?
Egy két perc ha tudod, hogy hol és hogyan kell vágni. Ha csuklón keresztben akarod elvágni azzal kb. annyit érsz el, hogy mehetsz a kézsebészetre, majd a pszichiátriára, mert a felületes vénáidból, amit elnyiszálsz elég nehezen fogsz elvérezni.
Az artériákat kell elvágni, lehetőleg hosszában, de ezek egy két kivételtől eltekintve mélyen futnak. És nem a nyaki artéria carotis externa elnyiszálása a leggyorsabb, továbbá meglepő módon azt is el lehet cseszni.
NAgyon jó, még tanácsokat is adnak a kedves válaszolók
aki ilyenre készül , ne tegye, mert nem tudja h fog e még létezni akárhogyan is vagy nem fog létezni. ÉS ha racionáliska vagyunk , akkor elhisszük, hogy halál nincs semmi, kb mint ha aludnánk de sosem kelünk fel mert egyyszerűen nemlétezünk. Ennnél már jobb az élet. Én nem lennék öngyilkos, inkább lennék valami kéjgyilkos ha már itt tartok.
"Ennnél már jobb az élet. Én nem lennék öngyilkos, inkább lennék valami kéjgyilkos ha már itt tartok."
Ezen vitatkozhatnánk. A semmi szerintem sokkal jobb, mint az állandó, magány, az üresség folytonos érzése, az állandó szomorúság. Szóval ha tudnám, hogy a halál után nincs semmi, akkor most kinyírnám magam, mert így ez az élet értelmetlen. Pechemre a reinkarnációban hiszek, szóval, ha kinyírom magam, akkor egy hasonló életet élnék újra hasonlóan sok szopással, és mindennél jobban utáltam gyereknek lenni.
Amúgy nem adtam tanácsot a kérdezőnek, csak azt írtam le, hogy hogyan ne haljon lassú és fájdalmas halált, vagy hogyan ne nyomorítsa meg magát egy életre. Azt nem írtam le, hogy én hova döfném a kést. Azt írtam le, hogy hova nem!
Ja..én is megtenném..pedig csaj vagyok..és van szerető családom...szval nem vagyok magányos....de vannak olyan dolgok amiken nem tudok túl jutni saját jellememből fakadóan, viszont mindig azt mondja anyu h lehetsék sokkal nyomorúságosabb helyzetben is, csak a lényem alapbol hajlik a mélabús dolgokra, na nem lényeg
azért nem merném emgtenni mert félnék hogy utána rosszabb lenne vagy mi lenne, és ott tényleg magányos lennék, ja meg nagyon nagy fájdalmat okoznék a szeretteimnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!