Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért leszek ennyire ideges...

Miért leszek ennyire ideges ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

-15 éves vagyok, lány-

Hazaérek az iskolából, megtanulok. Mostanában alszok egy keveset ezek után, de miután felébredek rettentően ingerlékeny leszek mindenkivel (bár ha nem alszok, általában akkor is). Nagyon bosszantó, mert már rosszul érzem magam miatta, anyát is kiakasztja ez a viselkedés.

Minden apró dolgon mérgelődök és hangosan beszélek. Ma például megkérdezett valamit a számítógéppel kapcsolatban, amit nem tudott, visszakérdezett valamit és sajnos üvöltöttem vele, hogy miért nem tudja megérteni.

Ha itthon csak rosszul néznek rám, már szóváteszem.

Nagyon bosszantó! Nem tudom, miért van ez, de mintha nem is én lennék. Ráadásul közbe fáj a fejem is.

-Az az érdekes, hogy iskolába egyáltalán nincs ilyen! Soha nem is volt, csak itthon-

Mit javasoltok? Miért lehet?

Kérlek segítsetek.

Köszönöm

2012. febr. 8. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:
nem vagy nagyon túlterhelve? sok tanulás, sok feladat...
2012. febr. 8. 20:51
 2/3 anonim válasza:

Néha énis ideges leszek alvás után és könnyen kiakadok. :/

13/F

2012. júl. 9. 21:53
 3/3 anonim válasza:
16/L nálam is hasonló a helyzet és én sem tudom hova tenni h miért..:O
2012. aug. 12. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!