Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért történik ez velem? Pont...

Miért történik ez velem? Pont most mikor már kezdtem jobban lenni.

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok. Volt már öngyilkossági kísérletem is, de most már nem vagdosom magam és kezdek jól lenni. Vannak napok/hetek mikor egyáltalán nincs rossz kedvem, akkor nevetek, meg együtt tudok szórakozni a többiekkel. De mostanában (kb. 1 -1,5 hónapja) egyre sűrűbben van olyan, hogy csak úgy minden különösebb ok nélkül elsírom magam. (olyan is volt, sőt általában a sírás előtt mindig jó a kedvem)De nem akárhogy sírok, szóval nem pityergek hanem képes vagyok órákig folyamatosan sírni és olyankor senki, még a legjobb barátnőim sem tudnak megnyugtatni, és olyankor nagyon rossz gondolataim vannak, nagyon sokáig odáig eljutok, hogy nem akarok tovább küzdeni a depresszió ellen és kész. Inkább haljak meg. De mikor megnyugszom akkor meg ezek miatt a gondolatok miatt képes lennék a fejemet a falba verni, hogy hogy gondolhattam ilyen butaságra. Amúgy a történethez hozzátartozik, hogy az egész osztályom tud a depressziómról és az öngyilkossági kísérletemről/vagdosásaimról és csakis nekik köszönhetem, hogy most élek és úgy ahogy, de jobban vagyok. Nem értem miért vannak ezek a sírások. Pedig most még szerelmes is vagyok, és az eszem tudja, sejti, hogy lenne esélyem a fiúnál, csak egyikünk sem lép a másik felé és így nem lesz semmi. :( Kérlek segítsetek, mert már semmi magyarázatom nincs ezekre a sírásokra! Előre is köszi.
2009. máj. 31. 20:06
1 2
 11/12 anonim válasza:
igazság szerint hasonló cipőben járok nálam csak az a külömbség hogy anyukám meglátta a sebeket volt h elszöktem otthonról de akkor is megtalált és nagyon fájt neki és azt hitte ő a hibás de már nem vagdosom magam mert nekem is lettek barátaimbár én is szoktam csak uyg ok nélkül elkezdeni sírni és én sem tudom miért :/sajnos:/
2010. aug. 7. 22:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezek a kamaszkori hormonok!!! Én is ilyen voltam.
2010. aug. 7. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!