Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bekattant az ismerősöm?

Bekattant az ismerősöm?

Figyelt kérdés

Amióta megismertem, rajtam éli ki magát, rajtam vezeti le a felgyülemlett feszkót. Ha nem megy pár napig társaságba, bekattan és minden apróságon besértődik, amiket aztán az első adandó alkalommal rám zúdít. Most az bántotta meg a lelkét, hogy valaki kérdezett valamit facebook csoportban, amire ő válaszolt (hibásan), az egyik gyerek kijavította (enyhe beszólással - full ártalmatlan, nem támadó, semmi sértő nem volt benne), ő ezt támadásnak vette és visszaugatott neki, de elég nyersen. És ilyenekkel terheli az agyamat napi szinten évek óta. IRL, meg gépen keresztül is. Ha valaki beszól neki, nagyon a szívére veszi és nem tud túllendülni a dolgon, szimplán elfelejteni. Valamikor később visszaköszön az egész, vagy olyan formában, hogy beszól az illetőnek, vagy másképp.

Velem van a baj és én veszem ezeket túl komolyan, vagy vele? Én veszem azokat a dolgokat, amiket ő agresszívan elpletykál nekem ennyire komolyan?

2012. febr. 1. 17:17
 1/2 A kérdező kommentje:

Mindenkit kibeszél a háta mögött, gyanúsan sokszor hozza fel a többieket, mint témát. Nagyon számít neki, ki mit gondol róla... ez már furcsa.

Végül is lehet vele sörözni, röhögni, jól érzi magát vele az ember, ha van közös téma, rendes gyerek, csak ezekkel a furcsa dolgaival nem nagyon tudok mit kezdeni.

Valaki írjon valamit légyszíves!

18/f (az ismerősöm is)

2012. febr. 1. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Küld el pszichológushoz. Nekem is volt ilyen ismerősöm, mondjuk ő 14 éves volt és lány. Ajánlottam neki, hogy keressen fel egy pszichológust, hogy hátha az segít neki, de megsértődött rajta. Én próbáltam elviselni a kis hülyeségeit, kisebb-nagyobb sikerekkel. Amúgy elgondolkodott a pszichológuson, de csak elméleti síkon működött a dolog. Vagy egyszerűen próbálj meg vele te beszélni, hogy ez így neki se lesz jó hosszú távon mert mindenki meg fogja őt utálni...stb. Néha jó, ha helyre teszik az embert a barátai. :)
2012. febr. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!