Miért nem kellek senkinek? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Az életem szar. Nincsen sok barátom, nem volt még pasim se. Sokszor van jó kedvem, sőt, akik a környezetemben vannak azt hinnék hogy egy pozitív ember vagyok. Pedig nem, csak egyszerűen máshogy nem tudom túlélni a napot, és máshogy nem tudom eltitkolni. Itthon folyton csak sírok, sokszor gondolok az öngyilkosságra is. Egyszer észrevették, hogy vágom az ereimet, de csak rám nézett és azt mondta hogy emo.. Nem szeretem magamat. Mondták már hogy szép vagyok, de én meg vagyok győződve arról, hogy nem gondolja komolyan. Mindig próbálok pozitív dolgokat keresni meg minden, de mindig csalódnom kell az emberekben, utálom hogy minden napom ugyan úgy telik, hogy nem kellek senkinek és utálom magam, mert ronda vagyok. :(2012. jan. 28. 21:54
11/11 anonim válasza:
:'( én is így vok az élettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!