Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem kellek senkinek?...

Miért nem kellek senkinek? Miért vagyok ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Az életem olyan mint egy rakás szar. Nem is tudom miért élek. minden napom egyforma nincsenek barátaim, nem szeret senki. Néha jó kedvem van, néha idegbeteg leszek, tépem a hajam, üvöltözök.

Nagyn vágyom a szerelemre, de nem kellek senkinek. Nincs senki akiben megbiznék, nincs semmim csak egy plüss macim, amitől nem tudok elszakadni. Mindig álmodozással töltöm a napjaimat. Kitaláltam magamnak egy képzeletbeli világot ahol mindenki szeret és néha már úgy érzem keverem a valósággal.Félek nem tuzdom mit tegyek. Néha eszembe jut az öngyilkosság, néhga úgy érzem minden jó. VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. máj. 1. 12:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Google.

Most azonnal keress egy jó pszichológust! Ez nem játék, tönkreteszed magad! Szakember segíthet!

2009. máj. 1. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is önts tiszta vizet a pohárba. Ez nem igaz hogy nem kellesz senkinek. Torzan látod a helyzeted, magad teremted a körülményeid.

Amit tudok javasolni, hogy kérd pszichológus segítségét, aki segít a problémád felgöngyölítésében. Kezdjél el sportolni, valamilyen hobbidnak megfelelő klubba járni, így barátaid is lesznek. És előbb-utóbb a szerelem is megtalál. De először a saját világodat kell rendbe tenned.

2009. máj. 1. 12:20
 3/14 anonim válasza:
100%
Először is ne legyél depressziós én ne legyél öngyilkos, mert nem éri meg, akármilyen rossz is most a helyzeted. És olyan nincs, hogy nem kellessz senkinek. Biztos sok mindenkinem tetszel, csak nem akarod észrevenni. Légy kicsit nyitottabb, ismerkedj, barátkozz! Hidd el, a valóság is tud szép lenni csak széppé kell tenni a számunkra. És még egy dolog: lehetsz fiú nélkül is boldog, csak meg kell próbálnod! Ha pedig vágysz a szerelemre, akkor tégy is érte! Ne zárkózz be!
2009. máj. 1. 12:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én sem vagyok abban a helyzetben hogy erre megoldást találjak :( De én sose ártanék magamban,nem azért kaptuk az életet hogy eldobjuk! Ha 17 éves vagy(én is) akk gondolom még iskolába jársz szóval ott körbevesznek az emberek és velük kellene ismerkedni,barátkozni,mert ha vége lesz a sulinak akk már nehezebb lesz...én piont ezen gondolkodtam a minap :(
2009. máj. 1. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
4. hozzászóló vagyok,ha bármi gond van írj nyugodtan ! :)
2009. máj. 1. 12:27
 6/14 Szijártó Ildikó válasza:
100%

Szia.

Én is voltam 17 éves,most a kisebb fiam 17.

De a Te problémád reális.Hidd el sokan vannak lányok,ugyanebben a cipőben.S képzeld nem csak a Te korosztályodból.Röviden annyit tehetsz,hogy hagyod az élet sodrásával vinni magad,estleg egyedül is elmehetsz a plázába,estleg úszni.Nem éppen a discó a megfelelő hely a barátkozáshoz.Szokj le az önsajnálatról:magadnak teszel jót csak.A szüleid biztosan szeretnek,gondolom.Az már nagy dolog!Magamról annyit,hogy a mozgásomban korlátozott vagyok 4 éve,de ha valamit nagyon szeretnél,megteszed és ,ennyi.Ha éppen balul ütne is ki a barátkozás,gondolj arra,jön majd más lehetőség!Nem szabad elkeseredni.Viszont a rosszindulatú társaságot messziről kerüld el.Nos,éppen az amit annyira szeretnél,és vársz rá,nem kell annyira akarni:egyszer csak belép az életedbe.Türelem rózsát terem,tudod.De ahhoz ki kell menni az utcára,beszélgetni,ha van aki szívesen melléd ül a parkban.Egyenlőre ezt írhatom.Tudom,Neked mindez kevés.De próbáld meg.Szeretni fognak,és nem azért mert sajnálatra méltó lennél.

Üdvözöllek szeretettel.

Diki

2009. máj. 1. 12:27
 7/14 A kérdező kommentje:

SZERINTETEK ÉN NEM AKAROK BARÁTKOZNI? nEM JÁROK EL EGYEDÜL A VÁROSBA? NEM PRÓBÁLOK MEG JÓFEJ LENNI? (bocs a csupa nagy betűért csak a caps lock úgy maradt)

Nem sajnáltatom magam mások előtt, sőt próbálok mindig vidám lenni, de néha már eltör a mécses. Nem vágyom semmi egetrengető változásra csak valakire aki egty icipicit is figyel rám, akitől kapok valami apró gagyiságot szülinapomra, és adhatok neki én is. Akit felhívhatok, ha bán t valami és én is meghallgatom őt. Aki elfogad, h egy szerencsétlenség vagyok. És ez most nem önsajnálat. Általában mindent kiborítok összetörök félre nézek, megbotlok minden patkában ...

2009. máj. 1. 12:34
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
én is tökre ilyen vagyok
2009. máj. 1. 13:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Bogaram! Ne edd megad. Most görcsösen akarsz valakit hogy szeressen, DE :!

Ez az állapot a következő miatt van: Te SEM SZERETED SAJÁT MAGADAT. Amíg z nem következik be, és nem érzed jól magad saját magaddal, addig nem enged a lét továbblépni.

Érzik, hidd el érzi ezt mások is. Minden lény ugyanigy működik. Saját magát kell az embernek a legjobban szeretnie. Érzik mások a görcsöt, a sebezhetőségedet, a kiszolgáltatottságodat.

Minél nagyobb igyekezettel és vágyakozással nézel másokra, azok annál inkább menekülnek. Egy másik hozzád hasonló talán megértene, de annak nem lenne jó vége.

Tehát : minden nap beszélgess magaddal. Te és TE állapodjatok meg, hogy nem vagy ügyetlen, sem esetlen sem értéktelen. A Jövőt nem te irányítod.

Tanuld meg minden porcikádat szeretni és kérlek ne az öngyötréssel tékozold el a jelened.

Így nem élsz. Állandóan csak vágyakozol.

A múltat engedd el. az már történelem.

A jövő misztérium.

A jelen ajándék.

El jön majd az idő, amikor érkezik a társad is. Most nem ez a feladat, hanem amit leírtam.

Ne légy buta! A természetnek nagy erőfeszítésébe került felépíteni ezt a szép világot. itt a kék ég , a napsütés és neked nem kell??

Béke van és ez a lényeg.

Menni fog, de minden rajtad múlik.

Nem egy másik oldja meg a problémádat, hanem TE!!

Minden jót!!

2009. máj. 1. 15:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Te még nagyon fiatal vagy,elötted az élet.A problémáidat senki nem oldja meg helyetted.Az életedet magad alakítod.Az álmok azért vannak,hogy megvalosítsuk.Probálj meg barátokat szerezni,akár a neten keresztül.A szerelmet meg ne akard annyira görcsösen,mert úgy is akkor jön amikor nem számítasz rá!
2009. máj. 1. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!