Miért nem kellek senkinek? Miért vagyok ilyen? Mit tegyek?
17 éves lány vagyok. Az életem olyan mint egy rakás szar. Nem is tudom miért élek. minden napom egyforma nincsenek barátaim, nem szeret senki. Néha jó kedvem van, néha idegbeteg leszek, tépem a hajam, üvöltözök.
Nagyn vágyom a szerelemre, de nem kellek senkinek. Nincs senki akiben megbiznék, nincs semmim csak egy plüss macim, amitől nem tudok elszakadni. Mindig álmodozással töltöm a napjaimat. Kitaláltam magamnak egy képzeletbeli világot ahol mindenki szeret és néha már úgy érzem keverem a valósággal.Félek nem tuzdom mit tegyek. Néha eszembe jut az öngyilkosság, néhga úgy érzem minden jó. VALAKI SEGÍTSEN MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van egy ilyen osztálytársam, most kezd változni, nagyon jó látni, hogy van ilyen is.
Szóval a konkrét tippjeim:
Ha kicsit más a külsőd, stílusod, vegyél vissza belőle. Nem kell a szétálló haj meg ilyesmik, ne legyen teljesen fekete az öltözéked, mert elijeszti az embereket. Vegyél egy farmert, kardigánt/pulcsit egy átlagos edzőcipőt és néhány nem csicsás hanem egyszerű pólót. Tudom, ehhez pénz kell, de apránként meg lehet oldani.
Ha nem szereted magad, használj sminket. Ezt se vidd túlzásba, púder az arcodra, hogy egyszínű legyen és egy kis szempillaspirál, hogy kiemelje a szemed. Ezeken nem lehet semmit elrontani:) A hajadra figyelj, figyeld mikor lesz zsiros, és idönként mosd meg:)
Ezek csak külsőségek, de mások ennyit látnak belőled. A belsőről meg annyit, hogy például menj oda az osztályfőnöködhöz, és mondd meg neki, hogy egy ideje nincs jó kedved és pl a jegyeid sem jók teljesen, de most változtatnál,stb., stb. Az osztálytársam nem saját maga szólt, hanem egy másik tanár, hogy ez így nem mehet, de erre mi, az osztálytársai akik egy szót nem beszéltünk vele, most megtettük. Odament hozzá valaki, és megkérdezte, hogy mit mondott neki az egyik tanár, és ez lassan elindította a dolgot benne.
De ehhez te kellesz első sorban, és értelmes emberek, akik annyira emberiek, hogy látják más helyzetét.
Sok sikert! :)))))
Utolsó hozzászolónak köszönöm, de nem vagyok egy extrémen öltözködő típus. Szeretem, a nőies ruhákat, de csak felsőkben, mert minig nacit hordok.
A jegyeimmel pedig semmi gond. Kerek 4 egész lett félévkor az átlagom.
Szia!
Nem tudom, mi a helyzet azóta, de ha szeretnél valakivel barátkozni még, akkor nekem nyugodtan írhatsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!