Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor suicid lennék vagy...

Most akkor suicid lennék vagy mi? HEELP!

Figyelt kérdés

Már régóta egyre fokozódó depresszióban szenvedek és egyre jobban foglalkoztat a halál téma...Meghalni nem akarok,félek,de már kész A,illetve B tervem is van :( Most suicid vagyok?Mik a figyelmeztető jelek?Ha az vagyok,mit tehetek,hogy ne kelljen másoknak szólnom,de kijöjjek ebből az állapotból?

20/L

2012. jan. 25. 11:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én is csak azt tudom mondani, hogy pszichológus ! szintén hasonló problémával mentem el manapság és sokat tud segíteni. Nekik ez a munkájuk
2012. márc. 9. 00:07
 12/24 anonim ***** válasza:

Aki él, azzal mindig történhet valami! Akár jó is!

Ne siettesd, úgyis meghalsz, ez az egy tuti.

A MAKACS GONDOLATOK , HA NEM HAGYNAK békén, akkor igenis "bogyókat" kell szedni, úgyis meg akarsz halni, legalább nem félsz a mellékhatásoktól...

éS KERESS FÖL EGY PSZICHIÁTERT, NE PSZICHOLÓGUST.

aDJ MAgadnak egy hónapot, hogy azt csinálod amit mond, úgyis meg akarsz halni, ez a hónap belefér!

Remélem maradsz.

2012. márc. 9. 08:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Suicid az, aki öngyilkosságot követ el. Nálad szerintem suicid hajlamról van szó. Az, hogy ide kiírtad kérdésed úgy hívják: "cry for help" Pszicológus ill. pszichiáter segítségét javasolom.

25/N

2012. máj. 18. 16:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi a két terv pontosan?
2012. máj. 18. 17:31
 15/24 A kérdező kommentje:
Már van több is :/ Ami kéznél lesz úgymond...Nem akarom egyiket se,de nem látok már nagyon jobb megoldást :(
2012. máj. 18. 21:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért a halálnál mindig van jobb megoldás.
2012. máj. 18. 22:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem ér annyit, mint az élet. A végével pedig nem mi rendelkezünk.
2012. máj. 18. 22:52
 18/24 A kérdező kommentje:

1: Ha van jobb megoldás,mi lenne az?!

2: Ez nem élet! Nincs se munkám,se pénzem,se kilátásom...És ki rendelkezne ha nem én?!

2012. máj. 19. 13:30
 19/24 anonim ***** válasza:

20 évesen meredek ezt kijelenteni, sosem tudhatod mikor lesz jobb.

Az életet pedig ajándékba kaptad, nem te rendelkezel a végével, hanem valaki nálunk magasabbrendű, ha érted kire gondolok.

2012. máj. 19. 13:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Értem én, de pl nem úgy néz ki,hogy találok melót (diákot keres,tapasztalat,stb),tehát nem lesz jobb. Már annyiszor csalódtam mindenkiben,hogy hinni már NEM TUDOK! Ha viszont tényleg ajándékba kaptam: nem kértem,szóval ilyen sz@r ajándékot kár volt adni :/ Ezen a gondolkodásmódomon jó lenne változtatni,de nem megy. A szándék önmagában kevés :/ Ha valaki tud változtatni v tanácsot adni,szívesen veszem :)
2012. máj. 19. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!