Most akkor suicid lennék vagy mi? HEELP!
Már régóta egyre fokozódó depresszióban szenvedek és egyre jobban foglalkoztat a halál téma...Meghalni nem akarok,félek,de már kész A,illetve B tervem is van :( Most suicid vagyok?Mik a figyelmeztető jelek?Ha az vagyok,mit tehetek,hogy ne kelljen másoknak szólnom,de kijöjjek ebből az állapotból?
20/L
Aki él, azzal mindig történhet valami! Akár jó is!
Ne siettesd, úgyis meghalsz, ez az egy tuti.
A MAKACS GONDOLATOK , HA NEM HAGYNAK békén, akkor igenis "bogyókat" kell szedni, úgyis meg akarsz halni, legalább nem félsz a mellékhatásoktól...
éS KERESS FÖL EGY PSZICHIÁTERT, NE PSZICHOLÓGUST.
aDJ MAgadnak egy hónapot, hogy azt csinálod amit mond, úgyis meg akarsz halni, ez a hónap belefér!
Remélem maradsz.
Suicid az, aki öngyilkosságot követ el. Nálad szerintem suicid hajlamról van szó. Az, hogy ide kiírtad kérdésed úgy hívják: "cry for help" Pszicológus ill. pszichiáter segítségét javasolom.
25/N
1: Ha van jobb megoldás,mi lenne az?!
2: Ez nem élet! Nincs se munkám,se pénzem,se kilátásom...És ki rendelkezne ha nem én?!
20 évesen meredek ezt kijelenteni, sosem tudhatod mikor lesz jobb.
Az életet pedig ajándékba kaptad, nem te rendelkezel a végével, hanem valaki nálunk magasabbrendű, ha érted kire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!