Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi bajom lehet? Kezdek kétségb...

Mi bajom lehet? Kezdek kétségbe esni.

Figyelt kérdés

Egész nap csak ennék, szinte folyamatosan. :(

Minden és mindenki idegesít.

Nincs semmihez és senkihez türelem.

Már teljesen elvadítom a családomat is.

28/L

2012. jan. 22. 15:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fejedbe vannak problémák jelenleg,mer szándékosan bemagyarázod magadnak,hogy szarul vagy... Nyugii:) Friss levegő,Jó nagy pohár víz esetleg limonádé...és egyél annyit amennyi jól esik.Nekem is nagyon sokszor vannak olyan napjaim mikor ennék folyamatosan,pedig 48 kg vagyok :) Szép napot csajszi ;)
2012. jan. 22. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Evésbe fojtod a a bánatodat, unalmadat. Lehet kicsit depis vagy, bánatevő.

Valami hiányt kompenzálsz az evéssel. Lehet hogy vitaminhiány a borús téli napok miatt. Menj el valahova, kicsit mozdulj ki, kocogj egy picit.

Amúgy van ami miatt szorongsz vagy valami lelki probléma, vagy kilátástalanság, belenyugvás vagy hasonló negatív érzelmek?

2012. jan. 22. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
nem vagy terhes?
2012. jan. 22. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Járj le futni, nincs is jobb stresszoldó, és amit a kilóid ellen esetleg elkövettél, azt is ellensúlyozza.

És mi a helyzet a szerelemmel, az is jó gyógymód ezekre, és sok másra is.

2012. jan. 22. 16:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem erre a napra hivatkozok. Nem is napokra :(

Hetek óta ilyen vagyok...

A férjem már hozzám sem nyúl. A lányommal is türelmetlen vagyok...

Most még munka nélküli is lettem (nem emiatt). Lehet hogy a kocogás jót tenne, de most meg olyan rossza az idő.

Vagy nyugtató kellene? Viszont álmos és fáradt vagyok, talán nem kéne.

Csak idegbeteg is... nem tudom mitévő legyek.

2012. jan. 22. 16:22
 6/12 anonim ***** válasza:
nem válaszoltál a terhességre de ha álmos és fáradt vagy akkor nem lehet hogy szellemileg totál kimerültél?
2012. jan. 22. 16:25
 7/12 A kérdező kommentje:

nem vagyok terhes az tuti

szellemileg ki voltam, de mivel most lettem munka nélküli nem agyalok annyit. Max a stressz merít, de azt nem tudom mennyire. Csak hogy idegbeteg vagyok naponta többször... :(

2012. jan. 22. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:

ok. akkor nem tudsz meditálni vagy valami ilyesmi? mivel most ugysincs melod,igy talán lenne rá valamennyi idöd. csak feküdj le lélegezz egyenletesen. eleinte ennyi elég. lazitsd el mindened.valami jo lágy zenére.

vagy ha ez nem a te világod akkor tornázz. ahoz nem kell joidö.ha a gyerekeid suliba járnak akkor csend is lesz ha meg nagyobbak akkor meg lehet kérni öket hogy legyenek csendben. mondjuk jogázz. az a léleknek is jo.

ezekre nem kell pénzt költeni. nyugtato szerintem s elenne jo,meg amugy se bizom a dilidokikban. inkább természetes modon probálkozz.ha más nem müködik üss agyon egy párnát ameddig csak van eröd.valamelyik csak bejön. ha semmi se segit még mindig mehetsz pszichologushoz.

2012. jan. 22. 16:38
 9/12 anonim ***** válasza:
ja és a stressz lehet belsö is. nekem 10 évig volt.tök nyugis voltam, csak az emésztésemmel volt baj mert öntudatlanul feszitettem a hasamat.ha sokmindent benyeltél az is simán kijöhet rajtad. sok kicsi sokra megy.
2012. jan. 22. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg téli depressziód van, ha mostanában jelentkezett és különösebb lelki kiváltó oka nincs aktuálisan. Kapcsolj fel minél több villanyt abban a szobában ahol vagy (mondjuk 30 percig).
2012. jan. 22. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!