Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem kellek senkinek? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem kellek senkinek? Már kezdek kétségbe esni:S

Figyelt kérdés

tizenéves vagyok, gimibe járok. több mint 2 éve nemvolt senkim. sokan kérdezik hogy mért nincs? erre sose tudok válaszolni mert nekem páran tetszenek de ők kb rám se néznek. mosolygòs lány vagyok, divatosan öltözködöm de nem kurv*san. nem tartom magam szépnek se csinosnak de a környezetem ennek az ellenkezőjét állítja. szoktam flegma lenni vagy bunkó de nem állandóan. nincs 1000 barátom csak 1 pár de mindenkivel kijövök. majdnem az összes baratom szerelmes és

mar kezd kicsit nyomasztani hogy csak én nem tetszek senkinek.

2011. márc. 7. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
ne emészd magad ezen, lehet h ők épp jókor voltak jó helyen, te is biztos találsz vkit előbb-utóbb:) járt el helyekre, ahol új embereket ismerhetsz meg
2011. márc. 7. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Én például utálom, ha egy nő nincs tisztában az értékeivel, és/vagy álszerény. Mi az, hogy nem tartod magad csinosnak? Ha valóban így van, akkor nem is vagy csinos. A valódi szépséghez kell az, hogy tudja magáról az ember, hogy szép. Akkor is, ha duci, alacsony, magas, széles, vékony, ha szépnek érzi magát (értsd: jól érzi magát a bőrében), akkor mindenki sokkal szebbnek látja.
2011. márc. 7. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:

velem is ez volt tavaly :)

16 voltam, utoljára 15 évesen nyáron volt barátom és utána 1 évig nem volt senkim.

teljesen kétségbe voltam esve, hogy miért nem kellek senkinek (magas vagyok, mások szerint vékony - szerintem átlagos - félhosszú haj, barna szem, mosolygós, humoros, beszédes, társaságkedvelő....) és ennek az lett az eredménye, hogy nyár végén (16 éves koromban) 1,5 hónap alatt 3 pasim volt... kétségbeestem és csak keresgéltem... (=összejöttem mindenkivel kb. aki akkor akart) de ilyet ne csinálj :"DDD

ha nem keresed jönni fog.

és nem a te hibád ha a pasik nem vesznek észre. :D még nem ismerted meg a megfelelő embert

17/L

2011. márc. 7. 17:17
 4/8 A kérdező kommentje:
próbálok nem erre gondolni de olyan szar amikor mesélik hogy milyen boldogok vagy amikor meglátom azt a srácot aki tetszik:/ semmi jelét nemlátom annak hogy tetszenék neki, bár sose értettem az ilyen jeleket. én ehhez hülye vagyok xD
2011. márc. 7. 17:17
 5/8 A kérdező kommentje:

lehet hogy az a baj hogy nem vagyok megelégedve magammal. daginak találom magam:S tornazok es próbálok egészségesebben élni de nehéz. derékig érô csokibarna hajam van, kék szemem átlagos magasságú és átlagos testalkatú.

amikor világos szőke voltam sokkal jobban felfigyeltek rám.

2011. márc. 7. 17:21
 6/8 R3al ***** válasza:

No igen, az ilyen lányok miért nem ott élnek ott, ahol én...

Válasz a kérdésre: 14körül nem fognak a fiúk odamenni mert még remeg a láb a lány előtt

16év körül ... gyakori, de ilyenkor a viszonzatlan érzelem komoly sebeket okoz

18év ... gyávaság :)

2011. márc. 7. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
van ez így. talán rossz ajtón kopogtatsz, vagy egyáltalán nem kopogtatsz. mindenesetre ne csüggedj, mert attól csak rosszabb lesz. ne legyél szomorú, egy lány mindig szebb ha mosolyog. tudom rossz érzés, főleg, hogy itt lesz a tavasz és ilyenkor tele a város párokkal, de majd lesz neked is. fel a fejjel :) és 100-as mosoly :)
2011. márc. 7. 19:34
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek hogy vàlaszolt:) próbálom magam túltenni ezen és élvezni az életet. sajnos elég félénk lettem miután durván átvágtak. nem mutatom ki az érzéseimet és sajnos nem ismerem a srácot személyesen szóval reménytelen.

még hozzátenném azt hogy mindig mosolygok és imádok nevetni:)

2011. márc. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!