Ha kicsúszik a lábad alól a talaj. Miben kapaszkodsz meg?
Van/volt valaki hasonló helyzetben? Egyedül élek már 17 éves korom óta (csak apám él, de külföldön), próbálok megküzdeni a helyzetemmel, de nem megy. Mostanában borult ki a bili, már nem bírom a magányt, a szerelemmel sincs szerencsém, júniusban diplomáztam, de azóta meg nem találok csak alkalmi munkákat, közben még a szomszédommal is pereskednem kell, mert egy elmebeteg ember.
Nem látom értelmét pszichológushoz fordulni, ráadásul pénzem sincs rá, ezen nekem meg a sorsnak kellene változtatni, de momentán nem látok megoldást, legszívesebben felvágnám az ereim, cselekvőképtelennek érzem magam. Nem feltétlen ide a gyik-ra való kérdés, de mégis kíváncsi volnék szubjektív véleményekre. Köszönöm!
26/L
Szia!
Nem szabad feladni soha! Tudom, hogy most nagyon nehéz és még az életkedved is elmegy sokszor, de küzdeni kell!
Gondolj arra, hogy milyen sok érték lakozik benned: egyedül élsz 17 éves korod óta, diplomát szereztél, minden gondodat, problémádat önmagad oldod meg!!! Ezek nagyszerű és értékes dolgok. Csak most belefásultál az életbe és elkeseredtél.
Tudom milyen ez hidd el...én 24 éves vagyok, de életem legszörnyűbb időszakán vagyok túl...vagyis még nem teljesen. Soha nem voltam még ennyire rossz állapotban, mint az elmúlt években...teljesen tönkre mentem lelkileg, idegileg, fizikálisan is...odáig jutottam, hogy feladok mindent és meg akartam halni. Aztán elgondolkodtam azon, hogy úr isten 24 évesen ez az életcélom??? Nem tehetem ezt önmagammal, hiszen mindenki belém rúg, utál és átnéz rajtam, az élet pedig nagyon nehéz és kiábrándító. Ezért döntöttem úgy, hogy változtatok. Első lépésként elfogadtam önmagamat és a kialakult rossz helyzetből próbáltam a legjobbat kihozni. Iszonyatos kínokat éltem át, de talán már a legnehezebb dolgokon túl vagyok. Neked is ezt kell tenned! Fogadd el önmagad és építkezz ebből. És ez a mondat lebegjen a szemed előtt: AMIBE NEM HALSZ BELE, AZ MEGERŐSÍT!!!! És ez maximálisan igaz!
Kitartást és sok sikert!
Szia,
köszi szépen! Tudom, harcolni kell, csak néha nagyon nehezen megy és a káoszban nem látja az ember a megoldást és a kiutat.
Neked is kitartás mindenhez, és szép napokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!