2/6 anonim válasza:
Apám alcheimer-kóros. 2007-ben diagnoztizálták. De nagyon le van épülve, pelenkázás, nem tud már beszélni, etetni kell, állni sem tud, szinte semmit. Most 5.éve van ez vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagynéném(nagymamám testvére),2001-ben lett diagnosztizálva,akkor 82éves volt. Most is él. Pelenkázni kell,elvan a kis világában,nem ismer fel személyeket,nem emlékszik dolgokra. Menni tud,és néha wc-re is elmegy.
2012. febr. 5. 16:03
4/6 anonim válasza:
én dédnagyanyám 88 éves koráig élt, és csak a legvégén diagnosztizálták, szal nem szedett rá semmit, és mégis sokáig élt :)
5/6 A kérdező kommentje:
tavaly nyáron meghalt,93évesen :(((
2013. máj. 3. 12:59
6/6 anonim válasza:
Őszinte részvétem kérdező! Az én nagymamámat 73 éves korában diagnosztizálták, és gyakorlatilag 8 hónapot bírta és két napja elhunyt. Sosem fogom tudni megérteni, hogy hogy lehetett így elveszni 8 hónap alatt. Bár lehet, hogy már évekkel ezelőtt megjelent, csak nem vettük észre. 8 hónappal ezelőtt rendesen tudott beszélni, soha nem gondoltuk, hogy ez lesz. Nem létezik, hogy ilyen hamar elvigye ez a betegség a beteget, nem akarom elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!