Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha napi egy xanaxot szedek...

Ha napi egy xanaxot szedek lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok. A második évben annyira kikészültem a vizsgák miatt, hogy elkezdtem xanaxot szedni. Napi szinten voltam rosszul. Minden nap rámjött a pánikbetegség. Elkezdtem szedni a xanaxot amitől arra a napra kicsit jobban lettem. Ez majdnem két éven keresztül ment. Addig a sulit nem hagytam abba pár tárgyat megcsináltam, de az is nehéz volt, mert depressziós is lettem. Aztán erőt vettem magamon, nem szedtem a gyógyszert és próbáltam csinálni a sulit. Olyan nagy mennyiséget nem tanulok most, de jövőre megint sokat kell hiszen a sok vizsgát most kell majd teljesítenem. Elég sok idő eltelt és most már tényleg talán két havonta egyszer vagyok rosszul, ez már nem zavaró. De viszont tartok tőle, hogy ha most megint egész nap kell tanulnom megint úgyanugy rosszul leszek. Ha most megint éveken keresztül szedném a gyógyszert lehet attól valami bajom?
2012. jan. 20. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak nehogy megbánd később. Én régebben szedtem huzamosabb ideig nyugtatót (Frontin, Rivotril) és nagyon megbántam.
2012. jan. 20. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
inkább kokain...
2012. márc. 24. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!