Milyen pszichoterápia kell akkor, ha egy lány már életképtelenül túl szűzies? Részletek lent:
Figyelt kérdés
Annyira, hogy már közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz de még mindig nem mer a fiúk felé nyitni annyira fél a fiúktól is, meg hogy nem fog tudni tükörbe nézni többé, ha már nem lesz szűz. Fél, hogy akkor "könnyű prédának" fogja érezni magát (az ideillő szót nem engedte a rendszer), és utálja a fiúkat is, amiért önzők, és bunkók (tisztelet a kivételnek). Eddig várt, hogy talán magától elmúlik ez a félelem, de már attól fél, hogy kifut az időből, és sürgősen tennie kell valamit.2012. jan. 17. 02:57
11/14 anonim válasza:
Nem fecsérlem az életem. Ettől függetlenül, tudom, hogy hasznosan töltöm az időmet. Vannak céljaim, álmaim, amiért keményen küzdök, de ez nagyon sok energiát igényel, és emellett időm se lenni egy pasira. És ha belegondolok, ez mennyi időt elvenne... :S
12/14 anonim válasza:
A pszichoterápiát szerintem itt nem tudja senki levezetni. De mielőbb kerssen fel egy jó pszichológust. Sajnos az élet tényleg túl rövid kár elvesztegetni éveket a bezárkózással. Sok sikert. ( a háziorvosnál érdemes először jelezni őt nem kell beavatni csak nagy vonalakban)
13/14 anonim válasza:
Szerintem is az okát kellene megtalálni, mitől lett ilyen. Mert ha meg van akkor lehet ellene tenni. Magyon sokszor a mély vallásos nevelés és környezet szokott ilyen viselkedést eredményezni. Addig amíg nem szakad ki ebből a környezetből addig nem fog változni a viselkedése. Eljön majd a 30 meg a 40 is és még mindég ott lesz egyedül. Ekkor meg már még mélyebbre süllyed. Esélye sem lesz a nyitásra!
14/14 A kérdező kommentje:
Nem vallásosak a szülei. Egyszerűen sokat bántották őt a fiúk annó a suliban, és ezért lett ez. Illetve a szülei is rossz házasságban éltek. A múltat meg nem lehet megváltoztatni. Mit lehet ezzel a helyzettel kezdeni?
2012. jan. 25. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!