3 napja nem aludtam?
Figyelt kérdés
3 napja nem alszom.A rövidke vakációba reggelekig fennt voltam és most mindig délután jön rám az "alhatnék" de nem fekszem le, hogy este tudjak aludni.Viszont 3 napja hiába ugyanis mire eljön az este megszűnik az álmosság és egy órát se tudok aludni.Már félek, hiszen egésznap fáradt vagyok, nemtudok koncentrálni..Mit tehetnék?2012. jan. 16. 20:46
1/1 anonim válasza:
Vannak ilyen nyugtató teák a dmbe, asszem az egyik neve az hogy éjszakai repülés, de ott utána érdeklődhetsz. Én pl. idegen helyeken rosszul alszom de a teának hála 5 perc alatt elaludtam, ami nálam nagy szó. Illetve az is jó lehet, hogyha jól befűtesz mert a meleg is hathat rád nyugtatólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!