1/11 anonim válasza:
Lehet, de a terápiát nem ezzel kezdik.
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor mivel?
2012. jan. 15. 13:23
3/11 anonim válasza:
Azzal, hogy a beteg, hosszú vacillálás után végre elmegy a háziorvoshoz, és elmondja neki a baját. Vagy fiatalabb korban, az anyukájának mondja el, és ő viszi el őt.
4/11 anonim válasza:
A kombinált terápia a legjobb rá (gyógyszer és pszichoterápia együtt). A terápia általában valamilyen relaxációs módszer,magatartásterápia vagy szupportív pszichoterápia.A gyógyszer pedig szorongásoldó,antidepresszáns.
5/11 Joola válasza:
Lehet, és más módszerek is vannak.
6/11 A kérdező kommentje:
Tudnál példát írni?
2012. márc. 23. 17:19
7/11 Joola válasza:
Hugom pl pszichoanalízisre járt. Bár annak nem vagyok annyira a híve, mert hosszú és drága, és nem mindig eredményes, mindenesetre neki bejött.
8/11 Joola válasza:
vagy a viselkedésterápia még eredményesebb lehet.
9/11 anonim válasza:
én ugy tudom hogy először is gyógyszer és pszichoterápiával kezelik,és aztán ha a páciens kissé összeszedte már magát(tehát nincsenek olyan erős rohamai,vagy csak néhány illetve hogy nem agyal állandóan a következőn) akkor lehet a hipnoterápiát is bevetni. mert persze kezdhetné azzal is a pszichológus,de nincs sok értelme,hogyha lelkileg még nem vagy elég erős újra élni a volt dolgokat..(én ezt így t'om) de am. igen ,lehet.!:)
10/11 Joola válasza:
szerintem ahol lehet, el kell kerülni a gyógyszereket, legalábbis a pszichológusok nem nagyon szeretik ezt a fajta megoldást, csak ha másképp nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!