Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik erősebb hatású altató?...

Melyik erősebb hatású altató? A Miagen 10mg vagy a Tiapridal 100mg? Tudom mindenkire más hat jobban, csak hatóanyag alapján kérdezem.

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem altató, legfeljebb van álmosító mellékhatása. Az egyik antidepresszáns, a másik antipszichotikum.
2012. jan. 15. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok, csak a sima altatók nem hatnak és a pszichiáter ezeket írta fel és azt szedném amelyik jobban hat az alvásra.
2012. jan. 16. 02:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek csak a szedés elején álmosítanak, ez a mellékhatás idővel megszűnik.
2012. jan. 16. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy álmatlanság ellen ilyen gyógyszereket írt volna fel egy pszichiáter.
2012. jan. 16. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát pedig ha hiszed, ha nem ilyeneket írt fel.:)

Ezelőtt meg másmilyeneket, kifejezetten altatókat és egyik sem használ.. A sima altatók csak erős szívdobogást és nyugtalanságot keltettek bennem.

2012. jan. 20. 03:15
 6/7 anonim válasza:

Szia.

Én is ezt kaptam, mivel nem tudok aludni. Félek hogy nem fog érni semmit és ugyan úgy nem fogok bírni aludni. Kifejezetten altatót kértem a nyugtatók mellé, nem tudom miért ezt adta. Sosem voltam jó alvó, ezt elmondtam neki, most meg még inkább nem. Neked hogy vált be a gyógyszer?

2012. ápr. 24. 15:07
 7/7 anonim válasza:

Én is ezt kaptam, még a frontint és egy másik gyógyszer mellé. Sosem voltam jó alvó, ezt én is elmondtam de nem igazán hatotta meg. Azt mondta az altatók csak ideiglenes lehet szedni, sokáig nem. Az okát kell megszüntetni.

Nálam bevált. Frontin plusz tiparidal segít elaludni. Régen óra hosszakat tudtam szenvedni mire elbírtam aludni, aztán ugye jött amiért kaptam gyógyszereket és ez még rosszabb lett. Hajnalban felébredtem nem tudtam visszaaludni, ha igen rémálom gyötört.

Most is ha nyugodtabb alvásra vágyok akkor kettő tiparidalt veszek be az 1 mg frontin mellé. Elvileg így is kéne szednem, de nem jó hozzá szokni, főleg akik egyébként is hajlamosak a nem alvásra.

2012. nov. 20. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!