Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ennyire idegbeteg...

Miért vagyok ennyire idegbeteg? 14l

Figyelt kérdés

már azon is felidegesítem,ha nem sikerül egy játék. tudom,ohgy gáz,de az előbb is már csapkodtam az asztalt,mert már vagy 10edjére próbálom végigvinni azt a pályát,de azt a k.baszott játékot lehetetlen megcsinálni,és ettől most annyira ideges vagyok,hogy azt elmondani nem tudom ..

ráadásul elég agresszív is vagyok,mert a suliban lehülyézett az egyik osztálytársam,mert németen írtunk,és az egyik feladatot egy az egyben elcsesztem,mert kiderült,hogy nem olvastam el a feladatot,és nem tudtam,hogy feltételes módban kell írni az igéket,én meg beírtam normálisan. és most ezért ott terjesztette a többieknek,hogy én milyen hülye vagyok,meg meg fogok bukni (amikor rohadtul nem) meg ilyenek és végül összeverekedtünk.

de nem tehetek róla,csak nagyon könnyen fel lehet húzni,olyankor meg mintha nem is magamat irányítanám,csak török,zúzok

mit csináljak? miért vagyok ilyen idegbeteg?

2012. jan. 14. 20:20
1 2
 11/11 Xaba89 válasza:
8 as valaszolo a kerdes az hogy mi a x*rt ugatsz??? nem hozzad szoltam, csak itt az ideje , hogy a sok mai nyaltenger fiatalnak osszanak eszet az emberek, mert szanalmas , hogy ilyen emberekkel van tele az orszag aki 14 evesen idegbeteg mert anyuci meg apuci elkenyeztette. Sajnos ez nem csak a kerdezore igaz hanem ugymond a mai 12-18 eves fiatalsag 90%ra. Hova jut ez az orszag ha az ilyenek kezebe kerul a jovonk???
2012. febr. 18. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!