Miért vagyok ennyire idegbeteg? 14l
már azon is felidegesítem,ha nem sikerül egy játék. tudom,ohgy gáz,de az előbb is már csapkodtam az asztalt,mert már vagy 10edjére próbálom végigvinni azt a pályát,de azt a k.baszott játékot lehetetlen megcsinálni,és ettől most annyira ideges vagyok,hogy azt elmondani nem tudom ..
ráadásul elég agresszív is vagyok,mert a suliban lehülyézett az egyik osztálytársam,mert németen írtunk,és az egyik feladatot egy az egyben elcsesztem,mert kiderült,hogy nem olvastam el a feladatot,és nem tudtam,hogy feltételes módban kell írni az igéket,én meg beírtam normálisan. és most ezért ott terjesztette a többieknek,hogy én milyen hülye vagyok,meg meg fogok bukni (amikor rohadtul nem) meg ilyenek és végül összeverekedtünk.
de nem tehetek róla,csak nagyon könnyen fel lehet húzni,olyankor meg mintha nem is magamat irányítanám,csak török,zúzok
mit csináljak? miért vagyok ilyen idegbeteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!