Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Egyik nap semmi életkedvem nincs és öngyilkos lennék, másik nap meg már tök vidám vagyok és nevetek mindenen. (Bár az az igazság hogy ez gyakoribb.) Mitől van ez? Van, hogy már sírva kelek fel, mert egyszerűen nincs erőm élni se.. :(

16/L

2012. jan. 8. 17:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Jajj. *Bár az az igazság hogy az első gyakoribb.
2012. jan. 8. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
depreció!!
2012. jan. 8. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szoktak hangulatingadozásaim lenni, talán a hormonok miatt vagy rossz a közérzeted otthon, vannak dolgok amik zavarnak... és ez néha előtör.
2012. jan. 8. 18:55
 4/5 A kérdező kommentje:
jó, de nekem már évek óta ez van, és nem az van hogy vannak rossz napjaim. hanem sokszor úgy érzem megölöm magam, nincsen sok barátom se és minek élni, stb.. :(
2012. jan. 8. 21:50
 5/5 anonim válasza:
Nekem is vanilyen nagyon vicces mert amikor nagyon rossz kedvem van akkor egyszerűen arra gondolok hogy következő héten lesz majd egy jó napom is és ez egy kicsit vigasztal :D próbáld ki!
2012. jan. 10. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!