Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meddig lehet elviselni, ha...

Meddig lehet elviselni, ha nem szeret senki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 12:25
1 2
 11/15 zsolti810113 válasza:
Nem tudom, hogy mi a háttér, de ha a családban van gond a barátok a legjobbak, ha a barátokkal akkor pedig a család. Ha nincsennek barátaid az mondjuk nem túl szerencsés, bár ezért tenni is kell nem keveset. A csapatsportok közben pl kiválóan össze lehet rázódni.
2012. jan. 13. 12:16
 12/15 anonim válasza:

Szerintem nem mindig hátrány ha nincsenek barátaid, vagy akik szeretnek.

Ilyenkor jössz rá hogy mit vársz az élettől, és mit tudsz te csinálni. Pl.: ha nincsenek barátaid, van rá időd hogy megnézz egy animációs filmet, és ha nagyon teszik akkor elkezded tanulni hogyan tudnál te is ilyet csinálni.

És ha csinálsz érdekes dolgokat, amiket nehéz megvalósítani, akkor mindenki felfigyel rád. Ehhez még hozzácsapsz egy kis jóindulatot, és nem csak barátaid de hobbid is van.

(hozzátenném hogy nem olyan könnyű ilyen dolgokat profin megtanulni csinálni, de lehetséges...)

2012. jan. 14. 08:08
 13/15 b_smart ***** válasza:
Szerintem se add föl! Meg kell tanulnod először magadat szeretni és elfogadni, akkor válsz olyan emberré, aki szerethető. Ráadásul 16 évesen mit rontottál el, amit nem lehet jóvá tenni? Nem válaszoltál egyik kérdeésre sem. :) Vesd be magad egy könyvtárba és olvass ilyen jellegű könyveket, rájössz, hogy nem vagy egyedül, bármilyen problémád van is...még csak most kezdődik az élet!
2012. jan. 14. 11:25
 14/15 Elsa ***** válasza:

Van, aki szeret téged, csak legfeljebb nem tudod... :)

Amikor gyerek voltam, majdhogynem elviselhetetlen életem volt - nem tudom szavakkal leírni, ahhoz hosszú beszélgetések kellenének. Egyszer megszólalt bennem egy hang: "ha felnőtt leszek, boldog leszek". És be is teljesedett. Hidd el nekem, érdemes keresztül küzdened magad a nehéz időkön.

Fel a fejjel !

[link]

2012. jan. 15. 06:32
 15/15 anonim válasza:

Szia! Én is pont éreztem ilyen koromban. Az egész osztályom utált és kiközösített. A suliban is mindenki ismert és viccelődött rajtam. De mindeképp ki akartam tartani, mert nem tudtam volna elképzelni, hogy megfutamodjak.

Egyszer nagyon mélyponton voltam egy osztálybulin (ráadásul viszonzatlan szerelemmel). Az előttem szólóhoz hasonlóan hallottam egy hangot, hogy "majd minden jóra fordul". Én hiszek az őrangyalokban, de bárminek is nevezed, igaza lett.

Azóta rengeteget változtam. Elkezdtem emberek közé járni és népszerűséget szerezni a nők körében is. Annyira, hogy egy idő után én tanítottam más férfiaknak, hogyan ismerkedjenek lányokkal. Sok év küzdelem után van egy szép és okos feleségem, akit nagyon szeretek.

Ezt kívánom neked is! Tudom, most rosszul érzed magad :-( Tarts ki, idővel minden jobbra fordul.

2012. jan. 15. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!