Miért viselkedik úgy mint egy zombi?
Van egy nagyon jó barátnőm... úgy viselkedik mint egy zombi. Ül a padban,de még otthon is és néz maga elé, semmi érzelem az arcán. Megkérdeztem mi a baj,azt mondja semmi. Semmi élet nincs benne. Csak olvas és olvas,más nem érdekli...
18 éves lány az illető,ja meg folyton a festéssel van elfoglalva meg a rajzolással..
Lehet, hogy a karaktere ilyen. A belső lelki élete biztos gazdagabb, mint a külső, erre rá kéne döbbenteni, mert hosszú távon nem egészséges.
Egyébként én is ezt csinálom, állandóan olvasok, és művészkedéssel foglalom el magam (zene néha írás.) Egyébként meg fura vagyok, a környezetem nem mindig foglalkoztat annyira, vagy ha mégis, még össze is zavar. De különösebb oka nincs annak, hogy így viselkedem.
Így szokott lenni.
,,Inkább utáljanak azért, aki vagyok, minthogy szeressenek azért, aki nem én vagyok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!