Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Halálfélelmem van, milyen...

Halálfélelmem van, milyen orvost keressek fel?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek! 5 éve történt egy elég durva dolog az életembe (halálosan megfenyegettek). Iszonyatos halálfélelmem volt. Azóta teljesen kivagyok fordulva. Ahogy teltek az évek egyre jobban elhatalmasodott rajtam ez a dolog, pedig már nincs mitől félnem. Teljesen antiszoc lettem, ülök a gép előtt, nem tartom a kapcsolatot senkivel. Ha kimegyek az utcára beképzelek magamnak dolgokat, egyszerűen félek. Ráadásul már refluxom is van miatta. Milyen orvost keressek fel? Nem tudom mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter között, nekem melyikhez lenne érdemes elmennem?
2011. dec. 31. 15:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jóisten... köszönöm, mindenképpen elmegyek egy orvoshoz, mert már én is érzem hogy nagyon-nagyon nem oké vagyok
2012. jan. 1. 14:15
 12/15 anonim ***** válasza:

a kineziológust, természetgyógyászt felejtsd el, jobban lehúz pénzzel, mint egy psychiáter, és buták is mint a s*ggem! semmihez sem értenek! mocskok!

valoszinüleg pánikbeteg vagy, menj psychiáterhez, psychológushoz! ők majd elirányitanak!

(én is járok ugyanigy, pánikbetegség miatt)

2012. jan. 1. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nehogy elhitesd itt velünk, hogy öt éve élsz itt halálfélelemben, és még annyira sem jutottál, hogy megtudd, mi a különbség a pszichiáter, és a pszichológus között. Ennyit már a TV ben látott filmekből is hallanod kellett volna, ha iskolába nem is jártál. Csak most meg nehogy jöjjön a Szendi Gábor féle könyv ajánlása, meg a "neuroptin, mint csodaszer hirdetése.

2012. jan. 1. 17:58
 14/15 A kérdező kommentje:
igaza van az utolsó kommentelőnek. abba biztos vagyok, hogy nincs önbizalmam, vannak olyan gátak az életbe amiket elkönyveltem magamban úgy hogy nem tudok átlépni, ez az én hibám. a haláltól viszont tényleg van egy tartásom, szeretem az életet. szeretném látni hogy mi fog történni 5-10-15 év múlva a világban, mert érdekel a világ. nem fogadtam még el magamban azt a gondolatot, hogy megfogok halni.
2012. jan. 1. 19:42
 15/15 A kérdező kommentje:
tényleg rengeteg dolognak utánaolvastam, most is folyamatosan próbálom magam fejleszteni. de van 1-2 olyan dolog ami egyszerűen nem megy, mert marhára félek tőle.
2012. jan. 1. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!