Miért jön elő minden nap a halálfélelmem?
Figyelt kérdés
Miért van az hogy szinte minden nap kb estefele halálfélelmem lesz, és miért érzem azt hogy lehet hogy hamarosan meghalok? Ez az érzés kb 30 percig tart, utána elmúlik, de mit tudok vele csinálni? Ha folyamatosan elhessegetem a gondoltatot akkor egy idő után már nem fog jelentkezni? (remélem)2010. szept. 14. 19:21
1/5 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok ha vki kérdezné
2010. szept. 14. 19:22
2/5 anonim válasza:
A halál félelem a saját agy szüleményed,lehet hogy sok filmben hallottál róla,a filmek sok embert be tudnak hálózni. Próbálj a saját világodban a saját gondjaidat megoldani!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem láttam sok ilyen filmet, bár az igaz hogy egy válás volt a családban nemrég, lehet hogy az váltotta ki? (alkoholos epilepsziás roham az apámnál vagyis 2-szer jött a mentő) Ez válthatta ki?
2010. szept. 14. 20:02
4/5 anonim válasza:
Az én apukám érszűkületes. Hárman voltak testvérek a középső tesó meghalt sokat szenvedett. az apám a legidősebb és én is nagyon félek. Próbálok teljesen tiszta életet élni.Nem olyat mint a rokonok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!