Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szed vagy szedett itt valaki...

Szed vagy szedett itt valaki antipszichotikumot?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit?

És mit tapasztaltál?

Mellékhatások?

Köszi.

2011. dec. 30. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha végre valaki elszánja magát az antidepresszáns szedésére, akkor rögtön megjelenik valaki, aki ugyanettől a szertől 30 kg-ot hízott, ráadásul csak betegebb lett, és utólag rájött arra, hogy neki napi két Üdvözlégy Mária is megteszi.

Vagy ajánlja a Szendi Gábor könyvét, vagy a saját főzetű neorptinját.

2012. jan. 14. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, ez igazán kedves tőled, engem félrediagnosztizáltak és agykárosodásom van nem pedig pszichés eredetű betegségem. Valamint az antiDEPRESSZÁNS, rohadtul nem ugyanaz mint az antiPSZICHOTIKUM.

Nem nekem kell hinni, google Quetiapine/Seroquel/Kventiax/Ketilept stb (mind ugyanaz a hatóanyag) side effects, az összes hízást okoz, én olyan embert még nem láttam, aki antipszicho mellett ne szedett volna fel legalább 10 kilót, a többi mellékhatás az változó. A kérdező pontosan ezt kérdezte s*ggfej.

2012. jan. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!