Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez biztos nem normális dolog!...

Ez biztos nem normális dolog! Hogy juthat ide egy 22 éves lány?

Figyelt kérdés

Néha csak úgy előtörnek a sötét gondolatok. Mint most épp karácsonykor. Régóta gyötör a gondolat, hogy valami nincs rendben az agyamban, a lelkemben, kinek hogy tetszik, de ez már sok. Kifejezetten örülnék, ha teszem föl valami súlyos betegségem lenne és meghalnék a francba. Amikor volt némi szívritmuszavarom a stressz miatt, rimánkodtam a szívrohamért.

Gondolom nevetségesen hangzik, de ez van. Nincs ami itt tartson. A Quimby unom c. számával tudnám jellemezni az egészet.

Voltatok már hasonló helyzetben? Ki vagy mi segített ki?

2011. dec. 26. 22:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

a társadalom salakján nekem is felszaladt a szemöldököm...

kérdező: ez ilyen kezdődő depinek tűnik. próbálj valami olyat keresni, amit szeretsz csinálni, amiben jó vagy, aminek értelmét látod... ha sokáig nincs ilyen, akkor irány a szakember, nem szégyen az.

2011. dec. 27. 23:44
 22/22 anonim ***** válasza:

Szia.

Gyakran érzem magam én is hasonlóan. Mivel még ennyire fiatal vagy, változni fog idővel, csak próbálj megfelelő emberekkel beszélgetni, lekötni magad, eljárni sportolni, stb. Nekem jót szokott tenni.

Ha van kedved, írj üzenetet. Szívesen beszélgetnék veled.

23/f

2012. jan. 5. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!